Facebook Pixel ΔΕΝ δείχνει απόψε Τσάμπιονς Λιγκ η ΕΡΤ! Διαβάστε γιατί...
Ποδόσφαιρο
| 2017-04-11 18:12:00

ΔΕΝ δείχνει απόψε Τσάμπιονς Λιγκ η ΕΡΤ! Διαβάστε γιατί...

ΔΕΝ δείχνει απόψε Τσάμπιονς Λιγκ η ΕΡΤ! Διαβάστε γιατί...

Αν δεν έχετε συνδρομητικό, μην περιμένετε σήμερα να δείτε κάποιο από τα δύο σπουδαία παιχνίδια για την φάση των «8» στην κρατική τηλεόραση.

Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται το βράδυ της Τρίτης με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, τις οποίες αυτή τη φορά θα δείτε μόνο από τα αθλητικά κανάλια του COSMOTE TV.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τρίτη 11/4, στις 21.45 θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά, στο Cosmote Sport 2HD, το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, σε μετάδοση του Αντρέα Παλομπαρίνι, ενώ οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα μας ενημερώσουν, μέσω του “UEFA Champions League Show” και για το δεύτερο ματς της ημέρας, το Ντόρτμουντ-Μονακό (COSMOTE SPORT 1HD).

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, η ΕΡΤ έχει μόνο ένα ματς από τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών και αυτό είναι το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν, το οποίο θα μεταδοθεί και από το COSMOTE TV.

Την ίδια ημέρα, δεν χάνουμε το Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ, στο Cosmote Sport 1HD.Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τρίτη φορά στην ευρωπαϊκή σκηνή, με τους Ισπανούς να έχουν επικρατήσει στους δυο πρώτους αγώνες. Οι “ροχιμπλάνκος” προκρίθηκαν για τέταρτη διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά του UEFA Champions League, ενώ η Λέστερ θα κάνει πρεμιέρα και θα γίνει η 8η διαφορετική εκπρόσωπος της Αγγλίας στους “8”.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags