Facebook Pixel Απόφαση Μαρινάκη που στέλνει κόσμο και κοσμάκη στον κουβά - Κρατάει στον Ολυμπιακό τον...
Life
| 2017-05-09 07:30:00

Απόφαση Μαρινάκη που στέλνει κόσμο και κοσμάκη στον κουβά - Κρατάει στον Ολυμπιακό τον...

Απόφαση Μαρινάκη που στέλνει κόσμο και κοσμάκη στον κουβά - Κρατάει στον Ολυμπιακό τον...

Η παραμονή του στην ομάδα θα πρέπει να θεωρηθεί, περίπου, ως δεδομένη!

Ο λόγος για τον Τάκη Λεμονή, που έχουμε γράψει αρκετές φορές, εδώ στον SportDog, ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Σε θέμα για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που δημοσιεύτηκε στις 3 Μάη, με τίτλο "Ψήνεται ηχηρή επιστροφή στον Ολυμπιακό - Γυρίζει ο αγαπημένος γκολτζής των οπαδών; - Χαμός θα γίνει!", αναφέραμε ότι... "είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τάκη Λεμονή, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του Έλληνα τεχνικού. Όπως λέγεται, μάλιστα, δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή η απόφαση της διοίκησης για τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος εκτιμάται ότι θα παραμείνει στην ομάδα, έστω από άλλο πόστο".

Σε αντίθεση με ό,τι έγραφαν οι περισσότεροι, ο Σκύλος από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει ότι ο sir Takis μπορεί να συνεχίσει στο Λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από άλλο πόστο!

Κι αυτό γράφει σήμερα πρωτοσέλιδα η εφημερίδα SportDay, επιβεβαιώνοντας τη θέση του SportDog από το πρώτο διάστημα της έλευσης του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ εδώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags