Facebook Pixel Προχωράει το deal ΕΣΑΚΕ-ΕΡΤ! Ποιες ομάδες θα δείχνει;
Life
| 2017-08-22 19:16:00

Προχωράει το deal ΕΣΑΚΕ-ΕΡΤ! Ποιες ομάδες θα δείχνει;

Προχωράει το deal ΕΣΑΚΕ-ΕΡΤ! Ποιες ομάδες θα δείχνει;

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η νέα συνάντηση την Τρίτη και πολύ σύντομα θα έχουμε και οριστική συμφωνία.

Στην ΕΡΤ φαίνεται πως καταλήγουν οι ομάδες της Α1 που δεν έχουν «κλείσει» ακόμα συμβόλαιο με κάποιο κανάκι.

Αυτό προέκυψε από την σημερινή συνάντηση ανάμεσα σε ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νέου πρωταθλήματος και πλέον είμαστε πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.

Η κρατική τηλεόραση θα δείχνει τα εντός έδρας ματς των 11 ΚΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα, πλην του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την Cosmote TV.

Οι 11 ομάδες είναι Άρης, ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Κολοσσός, Λαύριο, Κόροιβος Αμαλιάδας, Προμηθέας Πατρών, Τρίκαλα, Κύμη, Πανιώνιος και Φάρος ΓΣ Λάρισας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/8) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΣΑΚΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ψαρράκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Κονδύλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Βασίλη Κωστόπουλο και τον Γενικό Συντονιστή Ειδήσεων της ΕΡΤ κ. Βασίλη Ταλαμάγκα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή πρόθεση για συνεργασία προκειμένου να μεταδίδονται από τη νέα σεζόν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των 11 ΚΑΕ της STOIXIMAN.GR Basket League, για τις οποίες διαπραγματεύεται ο ΕΣΑΚΕ, από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, η οποία αποτελεί εδώ και δεκαετίες το «τηλεοπτικό σπίτι του μπάσκετ».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags