Facebook Pixel Sportdog.gr | Κυκλοφορεί με σούπερ εξώφυλλο το δεύτερο τεύχος του «Yellow Submarine»
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-27 17:48:00

Κυκλοφορεί με σούπερ εξώφυλλο το δεύτερο τεύχος του «Yellow Submarine»

Sportdog Team
Κυκλοφορεί με σούπερ εξώφυλλο το δεύτερο τεύχος του «Yellow Submarine»

Το αεκτζήδικο περιοδικό θα μπορούν να το προμηθευτούν οι Ενωσίτες στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με την Αούστρια και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κυκλοφορεί την Πέμπτη το 2ο τεύχος του νέου κιτρινόμαυρου περιοδικού «Yellow Submarine». Το πρωτοσέλιδό του είναι όλα τα λεφτά. Τιτλοφορείται με το γνωστό ενωσίτικο μότο «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση» και φοβερό σκίτσο από τον ένα και μοναδικό «Ντοκ», ο οποίος συνδέει το παρόν με το παρελθόν.

Ο σκιτσογράφος εμπνευσμένος από το παλιό, ξύλινο ποδοσφαιράκι, μετέφερε τις μορφές του Θωμά Μαύρου και του Ντέμη Νικολαΐδη σε φιγούρες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Στο μέσο βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο που έχει αρχίζει να γράφει και αυτός τη δική του ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τους τρεις ποδοσφαιριστές ενώνει ένα κοινό στοιχείο. Φορούσαν και φορούν τη φανέλα με το νούμερο 11.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να αναζητήσετε από το πρωί σε όλες τις καφετέριες της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τα υπόλοιπα free press και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης για το Europa League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags