Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση για το επεισόδιο με το κέικ στην F1!
Life
| 2017-10-02 19:25:00

Απάντηση για το επεισόδιο με το κέικ στην F1!

Sportdog Team
Απάντηση για το επεισόδιο με το κέικ στην F1!

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, απάντησε για το φερόμενο... επεισόδιο με το κέικ μέσω Facebook.

Διαβάστε αναλυτικά τη θέση του παρουσιαστή των αγώνων της Formula1 στον λογαριασμό του.

 

«Δεν συνηθίζω να απαντώ σε δημοσιεύσεις αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση. Έτσι για να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Το Πρώτο Θέμα είναι γνωστό στο ευρύ κοινό για τις κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις του γενικώς και ειδικώς… Από εκεί και μετά όμως είναι η δεύτερη φορά που με ανυπόγραφο κείμενο, ως συνήθως σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις, βάλλει εναντίον της ΕΡΤ για θέματα που άπτονται της Φόρμουλα 1. Ως θα όφειλε να γνωρίζει ο γράφων το ανυπόγραφο κείμενο όλες οι μεταδόσεις των γκραν πρι που διεξάγονται πριν τις τρεις το μεσημέρι προβάλλονται μαγνητοσκοπημένες στις τρεις βάσει συμβολαίου. Όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν φιλοξενήσει στις συχνότητές τους το… Βασιλιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τώρα το γεγονός ότι ο γράφων το ανυπόγραφο κείμενο έχει άποψη για το πόσοι θα συμμετέχουν… (τέσσερα άτομα για έναν αγώνα «κονσέρβα», μιας και το Μαλαισιανό Γκραν Πρι ήταν, άγνωστο γιατί, μαγνητοσκοπημένο) σε μια τέτοιου είδους μετάδοση με ξεπερνά. Ίσως θέτει από τώρα υποψηφιότητα για διευθυντής προγράμματος…

Τόσο η Πόπη Παπαμιχαήλ, όσο και ο δεύτερος σχολιαστής, δεν είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ αλλά αφιλοκερδώς παρέχουν τις όποιες γνώσεις διαθέτουν για το εκάστοτε γκραν πρι.

Το «μαύρο» στις συχνότητες της ΕΡΤ κρίθηκε από την αντίδραση του Ελληνικού λαού, με την μαζική προσέλευσή του από την πρώτη στιγμή στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και τη στήριξη που παρείχε στην προσπάθεια να μην φιμωθεί η Δημόσια Ενημέρωση. Οι νοσταλγοί του, για ευνόητους λόγους, αναπολούν τις αντιδημοκρατικές μεθόδους της τότε Κυβέρνησης, αφού το κλείσιμο της ΕΡΤ έκρυβε πολλά οικονομικά συμφέροντα, λέγε με πάροχο ψηφιακού σήματος και όχι μόνο. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη μου», κατά τη γνωστή κινηματογραφική ατάκα.

Όσον αφορά στην αποστροφή: (συνεργάτιδα της ΕΡΤ είναι η Πόπη Παπαμιχαήλ, «δημοσιογράφος του ειδικού τύπου» όπως πομπωδώς την συστήνει στην αρχή της μετάδοσης κάθε αγώνα Φόρμουλα 1 ο βασικός παρουσιαστής, Νίκος Κορόβηλας), ο γράφων το ανυπόγραφο κείμενο δεν έχει παρά να ρωτήσει τους συναδέλφους συντάκτες των αγώνων του Πρώτου Θέματος. Θα διαπιστώσει ότι η Πόπη τους έμαθε τι σημαίνει F1 και αγώνες, όντας αρχισυντάκτρια και μετέπειτα Διευθύντριά τους στα περιοδικά 4 Τροχοί και Drive. Ήταν και στο περιοδικό F1. Τέτοια ασχετοσύνη, τόσο δική της, όσο και όλων όσοι την είχαν προσλάβει.

Ταυτόχρονα θα συνιστούσα να παρακολουθήσετε τις αρχές των περιγραφών του εκάστοτε γκραν πρι για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πως… πομπωδώς την παρουσιάζω ως καλεσμένη μας στο στούντιο. Τα βασικά του ρεπορτάζ δηλαδή… Μην γράφεις ότι σου πούνε. Ψάξε λίγο διότι αλλιώς θα εκτεθείς

Η πρώην αρχισυντάκτρια και διευθύντρια των δικών σας συντακτών σε θέματα αγώνων αγαπητέ μου γράφοντα το ανυπόγραφο κείμενο μπορεί να χαρακτηριστεί δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου. Ρωτήστε αγαπητέ και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές. Αν πάλι η επικοινωνία μεταξύ των συντακτών του Πρώτου Θέματος είναι προβληματική προτείνω να ανατρέξετε σε παλαιότερα τεύχη των 4 Τροχών ή του Drive. Με μια απλή ανάγνωση θα κατανοήσετε άμεσα τη σχέση της με το άθλημα. Δύσκολο επάγγελμα η δημοσιογραφία…

Η Πόπη Παπαμιχαήλ είναι γνωστό σε όλους ότι νοιώθει σαν το σπίτι της, το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την F1, διότι ένα μεγάλο μέρος της ζωής της το έχει περάσει στα πιτ και τα σέρβις των αγώνων. Αν μη τι άλλο φυσικό είναι να νοιώθει σαν το σπίτι της στην ΕΡΤ, γιατί η ΕΡΤ είναι σπίτι της, όπως είναι όλων των Ελλήνων. Δυσνόητες έννοιες αυτές για κάποιον που γράφει δίχως υπογραφή…

Αν τώρα μερικοί δεν έχουν αυτοσαρκαστεί ποτέ στη ζωή τους και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει χιούμορ τότε φυσικό είναι να έχουν θέμα με την Πόπη Παπαμιχαήλ, που έχει το σθένος να αυτοσαρκάζεται, μιας και οι ίδιοι ως θρασύδειλοι προτιμούν την ανωνυμία με σημαία τη λάσπη και τη «δηθενιά».

Επειδή η τρίχα, τριχιά δεν γίνεται (ο λόγος για την ταμπακιέρα, λέγε με κέικ), όσο και να το προσπαθήσετε, να γνωρίζετε πως κάθε προσπάθεια ρίψης λάσπης στην ΕΡΤ θα πέφτει στο κενό. Δυστυχώς αφήσατε το γάμο και πήγατε για… πουρνάρια. Φυσικά απαντώ με όνομα και επώνυμο σε αντίθεση με εσάς, αγαπητέ γράφοντα δίχως το θάρρος της υπογραφής σας.

ΥΓ Η ψήφος των συναδέλφων μου στη ΕΡΤ ως εκπροσώπου εργαζομένων της τηλεόρασης στο μικτό της ΕΣΗΕΑ, αποτελούν απάντηση στο «ταμπούρωμα».

Κλείνοντας θα σας θυμίσω αγαπητέ ανυπόγραφε συντάκτη, μια άλλη ατάκα από κινηματογραφική ταινία. «Οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες». Πυρ ομαδόν λοιπόν…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags