Facebook Pixel Sportdog.gr | Survival Secret: Επέστρεψε ο Ντανιέλ Μπατίστα! Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-11-13 22:20:00

Survival Secret: Επέστρεψε ο Ντανιέλ Μπατίστα! Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Survival Secret: Επέστρεψε ο Ντανιέλ Μπατίστα! Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντανιέλ Μπατίστα επέστρεψε στην παραλία της Κουρούτας για το Survival Secret.

Σε προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει πως ο Ντανιέλ Μπατίστα έπειτα από την έντονη δυσφορία που ένιωσε στον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Πύργου. Ο Ντανιέλ Μπατίστα επέστρεψε στην ομάδα του στο Survival Secret και είναι έτοιμος να ξαναμπεί στους αγώνες βοηθώντας τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας πως όλα είναι καλά.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν λιποθύμησα ποτέ. Επειδή ήταν πάρα πολύ δύσκολος ο στίβος μάχης, να μη λέω αγωνιστικό χώρο γιατί δεν παίζουμε ποδόσφαιρο, ήταν σκληρό γιατί τραβάγαμε το καρότσι μέσα στην άμμο, μέσα στο ποτάμι και κουραστήκαμε πάρα πολύ. Το τελευταίο run είχα «πεθάνει» από κούραση, γαλακτώθηκα πολύ και είχα τάση για εμετούς και αυτό είναι νορμάλ. Γιατί όταν ένας αθλητής υπερβαίνει τον εαυτό του δημιουργείται αυτό κάποιες φορές. Μετά ο γιατρός είπε ότι έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Εγώ βασικά δεν ήθελα, πίστευα ότι αν ξεκουραζόμουν μια δυο ώρες θα ήμουν μια χαρά. Στο νοσοκομείο υποβλήθηκα σε κάποιες εξετάσεις προληπτικά. Έκανα πολλές εξετάσεις αίματος και για την καρδιά και όλα καλά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ντανιέλ Μπατίστα.



Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags