Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο πρωτοσέλιδο της MARCA! «Μαμά, ποιος θέλεις να κερδίσει;»
Life
| 2017-11-17 10:41:00

Απίθανο πρωτοσέλιδο της MARCA! «Μαμά, ποιος θέλεις να κερδίσει;»

Sportdog Team
Απίθανο πρωτοσέλιδο της MARCA! «Μαμά, ποιος θέλεις να κερδίσει;»

Ατλέτικο-Ρεάλ, δυο αδέρφια και στη μέση η... μαμά!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται αύριο την συμπολίτισσα Ρεάλ και η οικογένεια Ερνάντεθ χωρίζεται στα δύο, με τη μαμά να βρίσκεται στη μέση...

Το «Derbi madrileño» κλέβει την παράσταση στην 12η Αγωνιστική της Primera και το ματς θα είναι σίγουρα ξεχωριστό για τους αδελφούς Λούκας και Τεό Ερναντέζ, οι οποίοι θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι. 

Οι δύο Γάλλοι αμυντικοί με καταγωγή από την Μασσαλία, μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά στην Ατλέτικο, όμως ο Τεό το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Ρεάλ και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον αδελφό του.

Αν οι δύο Ερνάντεθ αγωνιστούν, θα είναι μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία που δύο αδέλφια θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα σε ένα τέτοιο ντέρμπι, μετά τους Λουίς και Αλφόνσο Ολάσο, οι οποίοι επίσης είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους στην Ατλέτικο, αλλά το 1929 βρέθηκαν απέναντι, όταν ο πρώτος μετακόμισε στην Ρεάλ.

Ωστόσο, πρωταγωνίστρια στην οικογενειακή διαμάχη δεν είναι άλλη από την μητέρα των δύο νεαρών, Πι Λοράνς, η οποία παραχώρησε αποκλειστική πρωτοσέλιδη συνέντευξη στην εφημερίδα Marca και προσπαθεί να μείνει ουδέτερη.

«Δεν μπορώ να υποστηρίξω κάποιον από τους δύο. Πριν από το παιχνίδι θα τους πω να μην κλωτσήσουν ο ένας τον άλλον. Τσακώνονται όπως όλα τα αδέλφια, αλλά είμαι υπερήφανη και για τους δύο, δεν μπορώ να ζητήσω τίποτε άλλο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο, με τίτλο «Μαμά, εσύ ποιος θέλεις να κερδίσει;»:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags