06/12/17 - 18:50

Οι πρώτες δηλώσεις Σαββίδη στο «Ε»: «Αυτή τη γραμμή θα έχουμε...»

Τι είπε στους εργαζόμενους του σταθμού ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Sportdog Team
Οι πρώτες δηλώσεις Σαββίδη στο «Ε»: «Αυτή τη γραμμή θα έχουμε...»
2.729views 0shares

Ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφτηκε για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού καναλιού "Ε" και στις πρώτες δηλώσεις του προς τους εργαζόμενους τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να λένε την αλήθεια.

«Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη. Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του, ως απάντηση για το ύφος που θα έχει το νέο κανάλι ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ισορροπημένο, ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία».

Σε μια αποστροφή του λόγου του -μάλιστα- ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε, αναφερόμενος στην κυβέρνηση πως: «Είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Ο ισχυρός επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η πρωτιά είναι ο στόχος όλων των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του, ενώ τους αποκάλυψε πως το κανάλι θα αλλάξει εγκαταστάσεις: «Η δική μου επιχείρηση, εξαρτάται από τη δική σας δουλειά, εσείς με κάνετε καλύτερο. Θέλω οι εργαζόμενοι του Εψιλον να περπατούν στην Αθήνα και να τους καταλαβαίνει ο κόσμος ότι εργάζονται στο Έψιλον επειδή θα είναι χαρούμενοι. Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ηδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον.

Όποιος θέλει να είναι πλέον στην οικογένειά μας, θα αισθανθεί την αγάπη και την αγκαλιά μου. Όποιος δεν θέλει, μπορεί άνετα να φύγει. Ξέρω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και σιγά σιγά μέχρι το τέλος του χρόνου θα τα λύσουμε».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ