Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σφήνα» - έκπληξη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα Champions και Europa League!
Life
| 2017-12-07 13:35:00

«Σφήνα» - έκπληξη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα Champions και Europa League!

Sportdog Team
«Σφήνα» - έκπληξη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα Champions και Europa League!

Λέτε να γίνει η μεγάλη ανατροπή;

Όπως αναφέρει το typologies.gr,  μεγάλη ανατροπή στη μάχη του Champions League- Europa League έρχεται με τη συμμετοχή των δύο ελεύθερων δικτύων της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου, όπως αποκαλύψαμε ήδη από χθες, μπήκε γερά στη διεκδίκηση και των δύο σημαντικών  διοργανώσεων,  έχοντας όπως διαφαίνεται μια νέα τακτική για τα αθλητικά δικαιώματα, ενόψει και της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Συμμετέχει στη διεκδίκηση αγώνων και των δύο σημαντικών αθλητικών γεγονότων και απομένει να δούμε, αν λειτουργεί αυτόνομα ή συμπληρωματικά με την  Cosmote TV.

Αυτόνομα κατεβαίνει η ΕΡΤ, αν και φαίνεται να έχει και εκείνη προσεγγίσει τον όμιλο ΟΤΕ. Αρχικά πάντως η ΕΡΤ εμφανιζόταν να μην διαθέτει το απαραίτητο budget. Τελικά, κατέθεσε πρόταση για να διατηρήσει τουλάχιστον τον ελεύθερο αγώνα του Champions League.

Η συμμετοχή αντιθέτως της Nova, αντιθέτως δεν  συνιστά έκπληξη, παρά μόνο σε εκείνους που την “πεθαίνουν” από  βδομάδα σε βδομάδα.  Στην προηγούμενη διαπράγματευση έχασε τη μάχη, όταν  η Cosmote TV τίναξε την μπάνγκα στον αέρα., δίνοντας περίπου 100 εκατ. ευρώ.  Σήμερα και πάλι φαντάζει να έχει για μια ακόμη φορά το πλεονέκτημα γνωρίζοντας όμως, πως υπάρχει ανάσχεση στη συνδρομητική τηλεόραση εξατίας λιτότητας και φόρων, και πως οι ελληνικές ομάδες, δεν είχαν καλές επιδόσεις στις δύο διοργανώσεις. Το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου στο επίσης ακριβό συμβόλαιο Nova-SuperLeague μεταφέρεται και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags