Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι οριστικό: «Έκλεισε» με τον Ιβάν Σαββίδη για το EPSILON!
Life
| 2017-12-11 21:04:00

Είναι οριστικό: «Έκλεισε» με τον Ιβάν Σαββίδη για το EPSILON!

Sportdog Team
Είναι οριστικό: «Έκλεισε» με τον Ιβάν Σαββίδη για το EPSILON!

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί… κι ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το ποιο πρόσωπο θα αναλάβει να «στήσει» το καινούργιο πρόγραμμα στον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON μετά την αγορά του από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Μόλις πριν από μία βδομάδα ολοκληρώθηκε η πλήρης μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού και σήμερα, πριν από λίγο, «έκλεισε» η συμφωνία με το πρόσωπο που αναλαμβάνει δραστικό ρόλο στην ηγετική πυραμίδα του αναλαμβάνοντας ό,τι έχει σχέση με τη θεματολογία και το ύφος του προγράμματος.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, είναι οριστικό ότι στο καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό που στήνεται ανήκει πλέον η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Το ικανό στέλεχος μετά από την πετυχημένη πορεία της ως διευθύντρια προγράμματος στον ΣΚΑΪ καθώς επί της θητείας της ο σταθμός ανέβηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, όπως πρώτα είχα αναφέρει στο Newsit, αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου λέγοντάς τους πως «έκλεισε ο κύκλος της στον ΣΚΑΪ». Σήμερα μάλιστα ο ΣΚΑΪ έβγαλε ανακοίνωση ευχαριστώντας την για τη συνεργασία. Σήμερα όμως, όπως ανέφερα η Άλκηστις Μαραγκουδάκη «ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο» αναλαμβάνοντας, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου «Chief Content Officer» στον τηλεοπτικό σταθμό.

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι αναλαμβάνει δραστικό ρόλο στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο στην επαγγελματική της πορεία…!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags