Facebook Pixel Sportdog.gr | Μένιο ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα – «Βαμμένος» ο παρουσιαστής του Epsilon (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-12-25 22:57:00

Μένιο ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα – «Βαμμένος» ο παρουσιαστής του Epsilon (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μένιο ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα – «Βαμμένος» ο παρουσιαστής του Epsilon (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συνέβη στην εκπομπή του.

Ένα θέμα που σίγουρα παλαιότερα ούτε που θα υπήρχε στη θεματολογία της εκπομπής παρουσιάστηκε στα «Αποκαλυπτικά» της Κυριακής. Συγκεκριμένα έγινε λινκ με το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η εκπομπή διέκοψε κάποιες στιγμές, για να δείξει πλάνα από τη γιορτή της ομάδας προς τους μικρούς φίλους με τον Μένιο Φουρθιώτη να εγκωμιάζει παθιασμένα αυτήν την κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ σημαντικό τέτοιες ημέρες να υπάρχουν παρόμοιες δράσεις», επαναλάμβανε συνεχώς δείχνοντας αξιομνημόνευτο, παοκτσήδικο ψυχισμό.

Δείτε τι συνέβη στην εκδήλωση στο συγκεκριμένο βίντεο:

Βέβαια το 2016, όταν γινόταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Φουρθιώτης δήλωνε στον αέρα της εκπομπής για τον Σαββίδη, ότι «δεν είναι Έλληνας και αποκτά μία τηλεοπτική άδεια, η οποία θα επηρεάσει με την ενημέρωσή του το τηλεοπτικό κοινό».

Τώρα όμως το κανάλι περιήλθε στα χέρια του ηγέτη του Δικεφάλου, οπότε η προώθηση των ενεργειών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ίσως και να είναι μέσα στη στρατηγική της νέας διοίκησης, η οποία δεν μπορεί να αποφευχθεί ούτε σε κουτσομπολίστικη εκπομπή όπως τα «Αποκαλυπτικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags