Facebook Pixel Sportdog.gr | Κράξιμο και από το εξωτερικό: «Έτσι κάνουν οι ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν χάνουν» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2018-02-05 12:18:00

Κράξιμο και από το εξωτερικό: «Έτσι κάνουν οι ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν χάνουν» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κράξιμο και από το εξωτερικό: «Έτσι κάνουν οι ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν χάνουν» (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευμα - φωτιά για τα χθεσινά επεισόδια στο Καραϊσκάκη.

Θέμα στην καταλανική εφημερίδα "Sport" έγιναν τα όσα συνέβησαν πριν και μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης".

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην είσοδο των "ακραίων οπαδών" του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Ένωσης και το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τους Ερυθρόλευκους.

«Ο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος είναι μόλις έναν μήνα στον πάγκο, έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο αντιδρούν οι πιο ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Η ήττα του Ολυμπιακού του Όσκαρ Γκαρσία από την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ σε ένα από τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος προκάλεσε την αντίδραση σημαντικού αριθμού οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-2 στις καθυστερήσεις και αυτός προκάλεσε την εισβολή δεκάδων εκ των πιο βίαιων οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπήκαν ανεξέλεγκτα, με βεγγαλικά, στο γήπεδο, μετά το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη» γράφει το ρεπορτάζ της «Sport». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags