Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 1989 στο Novasportsstories
Life
| 2018-02-13 18:32:00

Το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 1989 στο Novasportsstories

Sportdog Team
Το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 1989 στο Novasportsstories

To πρωτάθλημα που κατακτήθηκε σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 22:00, όλοι οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD το νέο επεισόδιο της μεγάλης συμπαραγωγής ΕΡΤ – Νova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» που είναι αφιερωμένο στην ΑΕΚ της σεζόν 1988-1989. Το αφιέρωμα θα προβληθεί και σε επανάληψη την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 23:00 και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 23:00.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην ΑΕΚ της σεζόν 1988-1989 και στο πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα της «Ένωσης». Οι πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας θυμούνται την πορεία του «Δικέφαλου» προς τον τίτλο και στην κάμερα των καναλιών Novasports μιλούν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Σταύρος Σταματής, Σπύρος Οικονομόπουλος, Λάμπρος Γεωργιάδης. Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος θα προβληθούν στιγμιότυπα από τους αγώνες εκείνης της εποχής και οι φίλαθλοι θα θυμηθούν τα γκολ που οδήγησαν η ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ θα ακουστούν και άγνωστες ιστορίες.

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική - αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports. Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννηση του, τη σεζόν 1979-80 έως τις μέρες μας. Η σειρά εκπομπών θα προβληθεί σε χρονικό ορίζοντα τριών ετών με τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες να μας συγκινούν ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα «ρομαντικά» χρόνια που αγωνίζονταν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags