Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδειάζουν τα ταμεία, ανοίγει η ψαλίδα; Πάνω από 50% το «ψαλίδι» της Nova στους μικρομεσαίους!
Life
| 2018-02-15 09:28:00

Αδειάζουν τα ταμεία, ανοίγει η ψαλίδα; Πάνω από 50% το «ψαλίδι» της Nova στους μικρομεσαίους!

Sportdog Team
Αδειάζουν τα ταμεία, ανοίγει η ψαλίδα; Πάνω από 50% το «ψαλίδι» της Nova στους μικρομεσαίους!

Το ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

Μετά την απόφαση για σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αναμένεται ιδιαίτερα ζοφερό το μέλλον για όλους τους μικρομεσαίους της Λίγκας, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Οι άνθρωποι της Nova μάλιστα στις πρώτες προσεγγίσεις-προτάσεις που έχουν κάνει σε "εμπορικές ΠΑΕ" (δεν περιλαμβάνονται οι Big-4, αλλά ούτε οι "μικροί") προσφέρουν αρχικά ποσά για τη νέα σεζόν που δεν φτάνουν ούτε στο 50% όσων έπαιρναν οι ομάδες μέχρι τώρα!

Οπως αναφέρει στη στήλη του στη "Live Sport" ο Βασίλης Βέργης, έχει προταθεί σε ΠΑΕ ποσό 600.000 ευρώ, τη στιγμή που με τα σημερινά δεδομένα καρπώνεται σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ! Πρόκειται φυσικά για μία χαώδη διαφορά, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις από την πλευρά των ομάδων να είναι απόλυτα αρνητικές, σύμφωνα με το sdna.gr

Οπως φαίνεται θα γίνει προσπάθεια από την πλευρά των ιδιοκτητών των εν λόγω ΠΑΕ να πάνε στο Δ.Σ. της Λίγκας την Τρίτη (20/12) ως ένα πολύ ισχυρό "μπλοκ" 12 ομάδων, το οποίο θα παραμείνει ενιαίο και αδιαίρετο, ακολουθώντας κοινή γραμμή απέναντι στη Nova ή όποιον άλλο ενδιαφερόμενο υπάρξει. Θεωρούν δε πως θα έχουν στο πλευρό τους τουλάχιστον δύο από τους τέσσερις "μεγάλους", την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags