Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με την κεντρική διαχείριση: Ποιες ομάδες πηγαίνουν στη Nova - Τι θα κάνει ο ΠΑΟ!
Life
| 2018-03-07 23:45:00

Χαμός με την κεντρική διαχείριση: Ποιες ομάδες πηγαίνουν στη Nova - Τι θα κάνει ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Χαμός με την κεντρική διαχείριση: Ποιες ομάδες πηγαίνουν στη Nova - Τι θα κάνει ο ΠΑΟ!

Απόφαση που σχετίζεται με την… επόμενη μέρα στο Τριφύλλι.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει αναφορικά με το θέμα της κεντρικής διαχείρισης της Superleague και το ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στη Nova ή θα συνάψουν συμφωνία με κάποιο άλλο κανάλι, συνδρομητικό ή μη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμένεται να συνεχίσουν με τη Nova, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις και το πιθανότερο είναι να πάει και αυτή με το κανάλι της Κάντζας.

Οι υπόλοιπες ομάδες που φέρονται να έχουν συμφωνήσει με το συνδρομητικό είναι οι Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ και Λεβαδειακός.

Τώρα, όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, η κατάσταση μοιάζει και είναι ξεκάθαρη: Οι Πράσινοι θα συνεχίσουν στη Nova και δεν συζητούν οτιδήποτε άλλο.

Εκεί θα μείνουν, ειδικά από την στιγμή που δεν φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα μια ιδιοκτησιακή αλλαγή, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα σε πολλά επίπεδα στο Τριφύλλι.

Ένας λόγος παραπάνω για τον οποίο οι Πράσινοι θα παραμείνουν στη Nova είναι το οικονομικό κομμάτι.

Υπενθυμίζεται πως μεγάλο μέρος των εισπραχθέντων από τα τηλεοπτικά των επόμενων χρόνων είναι "δεσμευμένο" για τις οφειλές του club, οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι δύσκολα μπορεί να γίνει... αλλαγή και να υπάρξει συμφωνία με άλλο κανάλι, την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα είναι η ένατη ομάδα που θα βρίσκεται υπό την σκέπη της Nova και τη νέα σεζόν και μένει να δούμε τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος, αφού τα πάντα για αυτές είναι ανοιχτά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags