19/03/18 - 20:54

«Κεραμίδα» από τη Nova: Ζητάει τρελά λεφτά εάν δεν ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα!

Πώς θα πληρώσουν τόσα χρήματα οι ομάδες;  

Sportdog Team
«Κεραμίδα» από τη Nova: Ζητάει τρελά λεφτά εάν δεν ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα!
1.478views 0shares

Πιέσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ασκεί η Nova, ενώ όπως έγινε γνωστό κατέθεσε ήδη αίτημα για άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, μετά την άρνηση της Super League να αναλάβει πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Σύμφωνα με τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, η διοργανώτρια αρχή με την απαντητική της επιστολή προς την συνδρομητική πλατφόρμα απέφευγε να αναλάβει τις ευθύνες της και δήλωνε ότι για την αναβολή του πρωταθλήματος «…η Super League δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…» και ότι τα γεγονότα της προηγούμενης Κυριακής «…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)» ενώ θεωρούσε αποκλειστικό υπεύθυνο για τη διακοπή τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν από τη Nova, η απόφαση του υπουργού για διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της συνδρομητικής πλατφόρμας αλλά και των ομάδων της Super League. Με δεδομένο ότι η σύμβαση της Νova με τη SL προβλέπει ρήτρες περίπου 1,5 εκατ. € για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται, αν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά  το Πάσχα, οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα τρία εκατ. €.

H Nova επιδιώκει την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος και σκοπεύει να εκθέσει τις απόψεις της και στον αρμόδιο υπουργό. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ