Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μπογκντάνοβιτς κάνει πικ εν ρολ σε ελληνικό κανάλι
Life
| 2018-03-26 23:09:00

Ο Μπογκντάνοβιτς κάνει πικ εν ρολ σε ελληνικό κανάλι

Sportdog Team
Ο Μπογκντάνοβιτς κάνει πικ εν ρολ σε ελληνικό κανάλι

Μη χάσετε τη συνέντευξή του.

Ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, τη θητεία του δίπλα στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε, αλλά και στον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Σλούκα. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη τη συνέντευξη του Σέρβου γκαρντ, μέσα από την εκπομπή Pick N Roll, την Τρίτη 28/3, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Στην εκπομπή, θα παρουσιαστεί επίσης ξεχωριστό θέμα για τον Τρέισι Μακ Γκρέιντι, ο οποίος «μπήκε» στο Hall of Fame των Ορλάντο Μάτζικ, με την φανέλα των οποίων πρόσφερε εκπληκτικές στιγμές στον κόσμο του μπάσκετ.

Οι φίλοι του αθλήματος, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα κατέγραψε ο Θανάσης Ασπρούλιας στον συγκλονιστικό τρίτο τελικό των εφήβων της ΕΣΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι, αλλά και ο Άρης Μπάρκας στον δεύτερο τελικό της ΕΣΚΑΝΑ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πρωτέα Βούλας .

Επίσης, όπως κάθε εβδομάδα, ο Άρης Μπάρκας θα παρουσιάσει τα τελευταία κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, ενώ ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα μεταφέρει όλα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο μεγαλύτερο μπασκετικό πρωτάθλημα.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο του Pick N Roll, είναι ο εκτελεστικός διευθυντής του Φάρου Λάρισας και πρώην τζένεραλ μάνατζερ των Αρη και Ολυμπιακού, Γιάννης Γιαννάκης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags