Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στα media: «Γαύρος» εναντίον «Live Sport» και Βασίλη Βέργη
Life
| 2018-04-03 13:13:00

Χαμός στα media: «Γαύρος» εναντίον «Live Sport» και Βασίλη Βέργη

Sportdog Team
Χαμός στα media: «Γαύρος» εναντίον «Live Sport» και Βασίλη Βέργη

Διαβάστε τι συμβαίνει.

Η απόλυση του δημοσιογράφου Νίκου Παπαδάκου από την "Live Sport" του Βασίλη Βέργη, προκάλεσε την αντίδραση του gavros.gr, που απόρησε για το τι θα γραφόταν σε περίπτωση που γινόταν σε κάποιο άλλο Μέσο, κάτι παρόμοιο.

Mάλιστα, η ανάρτηση στο ερυθρόλευκο site, έχει τίτλο "Η LIVE SPORT είναι η νέα "ΩΡΑ για ΣΠΟΡ"...

Στο δημοσίευμα αναφέρονται και οι αναρτήσεις του Νίκου Παπαδάκου στο facebook:

«Σήμερα έκλεισε και οριστικά για μένα η τελευταία σελίδα της Live Sport η οποία μετά το θάνατο του τεράστιου Μπαζίνα υπέπεσε αρχικά στα δικά μου έντρομα από το βάρος χέρια, κατόπιν σε ομηρία και τελικά κατέληξε...

Όπως κατέληξα κι εγώ εκτός εφημερίδας. Κάλιο τιμημένος, προσωρινά άνεργος, παρά επαγγελματίες σε κωλοτούμπες σε στυλ Μελισσανίδη στην ενόργανη. Από τη ΝΕΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ. Τη νέα τάξη πραγμάτων. Παράσημο! Αντλώ δύναμη από τα παιδιά μου. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ... Σαν το άσμα «τα δυο σου χέρια πήρανε βεργούλες και με δείρανε». Τι να σου κάνουν οι Βεργούλες; Δεν αφήνουν καν σημάδια...».

Ο δημοσιογράφος Παπαδάκος συνέχισε και χθες με νέα ανάρτηση στο facebook:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους  για τα like και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους για την απόλυση μου από την ΝΕΑ LIVE SPORT της εξυγίανσης και της... Βεργίνας. (Εννοώ ότι παίζει κατακίτρινα από το Βορρά μέχρι το νότο).»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags