Facebook Pixel Sportdog.gr | «Alien: Covenant» - Ο τρόμος επιστρέφει στη Nova!
Life
| 2018-04-12 23:18:00

«Alien: Covenant» - Ο τρόμος επιστρέφει στη Nova!

Sportdog Team
«Alien: Covenant» - Ο τρόμος επιστρέφει στη Nova!

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1.

Το blockbuster του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Alien: Covenant», κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στο Novacinema1HD, την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 22:00 (https://youtu.be/IDZS753iSmU)!

Το «Alien: Covenant» αποτελεί την έκτη ταινία στη σειρά ταινιών θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Alien», η οποία έχει σπάσει τα ταμεία σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει κατακτήσει κοινό και κριτικούς από το 1979, όπου προβλήθηκε η πρώτη ταινία σκηνοθετημένη επίσης από τον Ρίντλεϊ Σκοτ και πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνι Γουίβερ.

Στο «Alien: Covenant», το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τον Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τη διπλή ερμηνεία του στον ρόλο ανδροειδούς, καθώς επίσης και από τους εξαιρετικούς Κάθριν Γουότερστον, Μπίλι Κρούντουπ και Ντάνι ΜακΜπράιντ.

Αυτή την φορά η υπόθεση εξελίσσεται όταν το διαστημικό σκάφος Covenant φτάνει σε ένα άγνωστο πλανήτη που μοιάζει με παράδεισο. Καθώς τον εξερευνά, το πλήρωμα έρχεται αντιμέτωπο με έναν σκοτεινό και απειλητικό κόσμο, πέρα από κάθε φαντασία…

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags