Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος»! Σκληρή απάντηση Live Sport σε Γιαννακόπουλο για ΟΑΚΑ και… υπονοούμενα!
Life
| 2018-05-21 17:45:00

«Πόλεμος»! Σκληρή απάντηση Live Sport σε Γιαννακόπουλο για ΟΑΚΑ και… υπονοούμενα!

Sportdog Team
«Πόλεμος»! Σκληρή απάντηση Live Sport σε Γιαννακόπουλο για ΟΑΚΑ και… υπονοούμενα!

Ανακοίνωση-απάντηση στην επίθεση προς την εφημερίδα.

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Live Sport, Ι. Φιλιππάκης με ανακοίνωσή του απαντάει στην επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στα όσα ανέφερε σχετικά με το Athens Alive OAKA και τα υπονοούμενα για… κρυφούς χρηματοδότες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο των δηλώσεων που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός  στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 103,3.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί  στην εφημερίδα μας αφήνοντας υπονοούμενα με τη φράση «Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το θέμα ήταν η LIVE SPORT. Όλοι ξέρουμε την ιδιοκτησία της και τους χρηματοδότες αυτής της εφημερίδας». Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, με πρόσφατες τοποθετήσεις και άλλων «παραγόντων»  μεγάλων ομάδων.

Φαίνεται ότι όλοι έχουν κοινές «πληροφορίες» και κοινή «φιλοσοφία» επί του θέματος. Καθόσον γνωρίζω, ιδιοκτήτης  της LIVE SPORT είναι η Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 100% δικών μου συμφερόντων.  Αποκλειστικός χρηματοδότης της είναι οι αναγνώστες της, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις εφημερίδες που εκδίδω. Οποιος  έχει  διαφορετική άποψη, πόσο δε μάλλον διαφορετική πληροφόρηση, θα τον ακούσουμε με ενδιαφέρον. Για την ώρα, απλώς  ενημερώνουμε ότι επιφυλλασόμεθα για κάθε  νόμιμο δικαίωμά μας.

 Ι. Φιλιππάκης

 ΥΓ1: Θα έπρεπε, ως επιχειρηματίας ο οποίος ασχολείται με τα ΜΜΕ, ο κ. Γιαννακόπουλος να γνωρίζει ότι οι κανονικοί δημοσιογράφοι δεν ζητούν άδεια για το ποια θέματα θα δημοσιεύσουν. Εκείνο που οφείλουν να πράττουν, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους και να προχωρούν στη δημοσίευση. Ο,τι ακριβώς δηλαδή έπραξε η LIVESPORT στις 8 Μαρτίου όταν αποκάλυψε έγκυρα την ύπαρξη του σχεδίου «Athens Alive ΟΑΚΑ».

YΓ2: Είναι ενδιαφέρον ότι σε λιγότερο από  τρεις μήνες που  η LIVE SPORT βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μου, αρκετοί αθλητικοί παράγοντες έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για δημοσιεύματά μας. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και αποτελεί  σοβαρή απόδειξη ότι η εφημερίδα λειτουργεί απόλυτα  δημοσιογραφικά. Θα θέλαμε να τους προτείνουμε να αρχίσουν να το συνηθίζουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags