Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρωτώντας - στο Sportdog.gr - πας στην είδηση!
Life
| 2018-08-02 10:26:00

Ρωτώντας - στο Sportdog.gr - πας στην είδηση!

Ρωτώντας - στο Sportdog.gr - πας στην είδηση!

Στείλε την ερώτησή σου στον αγαπημένο σου blogger.

Το Sportdog.gr ανοίγει διάλογο με τους αναγνώστες και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο Γιώργος Γεωργίου, ο Κώστας Γκόντζος, ο Δημοσθένης Καρμοίρης, ο Χρήστος Σταθόπουλος, ο Κωστής Ραπτόπουλος και ο Χρήστος Ξανθάκης είναι έτοιμοι για… ανάκριση και περιμένουν από εσάς να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο [email protected] για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και έχετε απορίες.

Επίσης, σχετικές ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε και για τα ρεπορτάζ των «τεσσάρων μεγάλων», καθώς οι Γιώργος Θεοδωράκης, Νίκος Στεργίου, Λάζαρος Γεωργίδης και Παναγιώτης Νικολάου, είναι έτοιμοι να σας δώσουν… στο πιάτο τις εξελίξεις σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚΟλυμπιακό και όχι μόνο.

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο i[email protected] (και στο https://www.facebook.com/sportdog/) πας στην είδηση! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags