Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πάνω-κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα - Πρόταση έκπληξη για τα τηλεοπτικά – Τι θα κάνουν Άρης-ΠΑΟ
Life
| 2018-07-21 09:14:00

Τα πάνω-κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα - Πρόταση έκπληξη για τα τηλεοπτικά – Τι θα κάνουν Άρης-ΠΑΟ

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα - Πρόταση έκπληξη για τα τηλεοπτικά – Τι θα κάνουν Άρης-ΠΑΟ

Θα υπάρξει αντίδραση από το Epsilon του Σαββίδη;  

Eξελίξεις αναμένονται από την Δευτέρα στα θέματα των τηλεοπτικών συμβολαίων των πέντε από τις επτά ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Livesport με την έναρξη της εβδομάδας θα υπάρχουν επαφές με στελέχη του «Ε» για την απόκτηση των δικαιωμάτων των Ατρομήτου, Ξάνθη, Παναιτωλικού, Απόλλωνα και Λαμία.

Την ίδια στιγμή όμως έχει χτυπήσει την πόρτα των «5» και ένας νέος πάροχος του, ο οποίος φημολογείται ότι έχει σχέση με τη Wind, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης και το Epsilon έχουν… προβάδισμα.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι εάν προσφερθεί ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε ομάδα τότε θα υπάρξει συμφωνία με το «Ε».

Ωστόσο, στις πρώτες συζητήσεις μάλιστα, έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν μπορούν να αποκτηθούν και τα δικαιώματα των Παναθηναϊκού και Άρη, καθώς είναι πολύ ακριβά. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν στη Nova.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags