Facebook Pixel Sportdog.gr | Πού θα δούμε τις ρεβάνς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ;
Life
| 2018-08-14 17:57:00

Πού θα δούμε τις ρεβάνς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ;

Sportdog Team
Πού θα δούμε τις ρεβάνς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ;

Η μάχη των Δικεφάλων για τα... αστέρια.

Το Epsilon είναι το κανάλι που θα μεταδώσει τον δεύτερο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

 Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 20:30 και η περιγραφή του θα γίνει από τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «Epsilon TV»:

«Η μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας παίζει ζωντανά και αποκλειστικά στο Epsilon ΤV!

Το Epsilon TV εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ζωντανά και αποκλειστικά στο Epsilon TV την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 20.30 η μάχη της ομάδας του Λουτσέσκου στον δρόμο για το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League!

Στην περιγραφή από το στάδιο Otkritie Arena της Μόσχας ο κορυφαίος Έλληνας sportscaster Αλέξης Σπυρόπουλος.

Η καθοριστική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για την είσοδο στα play offs του UEFA Champions League αποκλειστικά στο Epsilon TV! Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON TV!»

 

Στη Nova η ΑΕΚ

H Ενωση παλεύει και εκείνη για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται την Σέλτικ μετά το 1-1 της Σκωτίας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να δουν την ομάδα τους, όσοι δεν κατευθυνθούν στο ΟΑΚΑ, στο Novasports 2. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags