Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπόκλιση στον κορυφαίο - Εκεί θα δείτε τον πρώτο Έλληνα προπονητή στο NBA
Μπάσκετ
NBA
| 2018-10-11 23:24:00

Υπόκλιση στον κορυφαίο - Εκεί θα δείτε τον πρώτο Έλληνα προπονητή στο NBA

Sportdog Team
Υπόκλιση στον κορυφαίο - Εκεί θα δείτε τον πρώτο Έλληνα προπονητή στο NBA

Ποιο κανάλι δείχνει τη συνέντευξη;

Μία αποκλειστική συνέντευξη του Φώτη Κατσικάρη στην κάμερα της COSMOTE TV, του πρώτου Έλληνα προπονητή που προσελήφθη από ομάδα του ΝΒΑ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές, μέσα από το οδοιπορικό του δημοσιογράφου Ρήγα Δάρδαλη, στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός, έχοντας το ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ. Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολόκληρο το αφιέρωμα στον Φώτη Κατσικάρη, μέσα από την ειδική εκπομπή «Ένας Έλληνας στο ρυθμό των Jazz», τη Δευτέρα 15/10, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Ο Φώτης Κατσικάρης, μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ μέχρι να κάνει τη μετάβαση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, τις αρμοδιότητές του, τις διαφορές στον τρόπο δουλειάς ανάμεσα στο ΝΒΑ και το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και για την επιστροφή του στο πόστο του βοηθού μετά από 15 χρόνια πετυχημένης παρουσίας ως head coach στην Ευρώπη. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρώτη του επίσκεψη στο Salt Lake City πριν από 19 χρόνια ως βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην ΑΕΚ, αλλά και στους υψηλούς στόχους των «μορμόνων» την φετινή σεζόν.

Για τον Έλληνα τεχνικό, μίλησαν στην κάμερα της COSMOTE TV οι παίκτες των Γιούτα Τζαζ, Ρίκι Ρούμπιο, Τζο Ινγκλς και Ράουλ Νέτο, καθώς και ο head coach της ομάδας, Κούιν Σνάιντερ.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν στο σπίτι του Έλληνα προπονητή, στο προπονητήριο των Γιούτα Τζαζ και στο γήπεδο των «μορμόνων», Vivint Smart Home Arena.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags