Facebook Pixel Sportdog.gr | Το αφιέρωμα που πρέπει να διαβάσει όλο το ΕΘΝΟΣ: Ο Γιάννης και το ΝΒΑ είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2018-10-13 16:54:00

Το αφιέρωμα που πρέπει να διαβάσει όλο το ΕΘΝΟΣ: Ο Γιάννης και το ΝΒΑ είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το αφιέρωμα που πρέπει να διαβάσει όλο το ΕΘΝΟΣ: Ο Γιάννης και το ΝΒΑ είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σηκωθείτε από καρέκλες, τραπέζια, καναπέδες, ράντζα (όχι Ντίνο), πολυθρόνες, ανάκλιντρα, αιώρες και πηγαίνετε στο πλησιέστερο περίπτερο...

Φαίνεται πεντακάθαρα στο βλέμμα του: η καχυποψία έχει χτυπήσει κόκκινο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως οι φίλοι του κάθε φορά που τον βλέπουν τον αποκαλούν με το παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει- «Άπιστος». Αν, μάλιστα, βάλουμε δίπλα και το μικρό του όνομα (Θωμάς), τότε έχουμε μία πλήρη εικόνα της προσωπικότητάς του.

 

Να ΄τος τώρα να μιλάει με τον κολλητό του- πάντα με ύφος που παραπέμπει σε απτή αμφιβολία. Σσσς, ας κάνουμε ησυχία ν’ ακούσουμε τι λέει:

-«Ξέρεις τι θα μετρούσε πάρα πολύ ρε συ; Να είχε μέσα συνέντευξη Αντετοκούνμπο- κι όχι τίποτα από αυτές τις συνηθισμένες, κάποια που να έχει πράγματι κάτι να πει. Μια κατάθεση ψυχής από τον Γιάννη».

-«Έχει Θωμά, στην αμέσως επόμενη σελίδα μετά το editorial».

-«Έχει, ε; Ναι, οκ, καλή η συνέντευξη του Γιάννη, δε λέω, αλλά ξέρεις τι θα έκανε τη διαφορά σ’ ένα τέτοιο αφιέρωμα με αφορμή την καινούργια σεζόν του ΝΒΑ; Να έχει μια ιστορική αναδρομή στα 70+ χρόνια της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη- από τα μέσα του 1940 μέχρι σήμερα».

-«Κι απ’ αυτό έχει Άπιστε. Είναι ύστερα από την συνέντευξη του Γιάνναρου».

-«Ααα, έχει και αναδρομή… Ok», είπε σκεφτικός ο Θωμάς πριν αναθαρρήσει: «Ναι, αλλά μήπως υπάρχουν τα 10 κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών ή οι 10 φωτογραφίες που έγραψαν ιστορία;»

-«Κάτσε να σκεφτώ… Ναι, έχει».

Ο Θωμάς- ήταν εμφανές ακόμα κι από το φεγγάρι- είχε αρχίσει ν’ αγχώνεται πραγματικά. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω: «Εντάξει, σιγά το πράγμα… Παρουσίαση και των 30 ομάδων έχει; Συνεντεύξεις Παπαγιάννη, Ρεντζιά και Γλυνιαδάκη για τις εμπειρίες τους στον μαγικό κόσμο; Experts’ corner που να μιλάνε οι μάνατζερ του ΝΒΑ για την ερχόμενη σεζόν;»
 

-«Μισό λεπτό να σκεφτώ… Έχει, έχει και- μάντεψε- έχει».

-«Top-10 με τους καλύτερους παίκτες του σήμερα; Ανάλυση για τον ΛεΜπρόν και τις ελπίδες των Λέικερς φέτος από Αμερικάνο μπασκετικό δημοσιογράφο, κουίζ γνώσεων για το ΝΒΑ;».

-«Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά δύο λέξεις, η εξής μία: έχει».

-«Τα 15 κορυφαία sneakers στα χρονικά; Τους 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να ξενυχτήσουμε φέτος βλέποντας ΝΒΑ; ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ;»-ο Θωμάς είχε αρχίσει να υστεριάζει, με τα ντεσιμπέλ της φωνής του να παραπέμπουν ευθέως σ’ αυτά ενός μαχητικού αεροσκάφους την ώρα της απογείωσης.

-«Πω, με κούρασες περισσότερο κι από παιχνίδι Νετς- Σανς. ΕΧΕΙ!»

-«Ναι, αλλά για τον θεό Τζόρνταν δεν έχει κάτι, έτσι; Χα, την πάτησες- παραδέξου το!»

-«Για τελευταία φορά, γιατί είμαι οριακά στο να μετατρέψω το πρόσωπό σου σε πίνακα του Πικάσο, βάζοντας τη μύτη στο πλάι, τα μάτια στη λάθος θέση και ούτω καθεξής: Ε Χ Ε Ι!»

Ο Θωμάς, ηττημένος κατά κράτος, μετά βίας μπορούσε να μιλήσει πια. Αν συνέθετε κανείς τους συριγμούς του θα σχημάτιζε την εξής πρόταση: «Και πού είπες ότι μπορούμε να τα βρούμε όλα αυτά;».

-«Στο ειδικό ένθετο για το ΝΒΑ 100 σελίδων που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (14/10), στην έκδοση των 4,25 ευρώ», του απάντησε ο φίλος του.

-«Ρε συ, να σου πω, επειδή είμαι οπτικός τύπος. Μήπως μπορείς κάπως να μου το δείξεις σε βίντεο;»

– «Ναι αμέ. Ιδού, Άπιστε Θωμά. Ιδού», είπε ο κολλητός του και μετά…

Και μετά απλά πάτησε το play.

Ο απαιτητικός Θωμάς και η καχυποψία του είχαν νικηθεί κατά κράτος.

Το ΝΒΑ και το ΕΘΝΟΣ φρόντισαν, βλέπετε, γι’ αυτό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags