Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο δώρο δίνει αθλητική εφημερίδα – Αφίσα σύμβολο για τους οπαδούς (ΦΩΤΟ)
Life
| 2018-10-20 22:44:00

Απίθανο δώρο δίνει αθλητική εφημερίδα – Αφίσα σύμβολο για τους οπαδούς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανο δώρο δίνει αθλητική εφημερίδα – Αφίσα σύμβολο για τους οπαδούς (ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχει αυτό που σκέφτηκε.

Ένα ιδιαίτερο δώρο περιμένει τους οπαδούς της ΑΕΚ από την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» στο φύλλο της Τρίτης, την ημέρα που η Ένωση υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Όπως ανακοίνωσε η εφημερίδα, θα υπάρχει ένθετη αφίσα του Γιώργου Γιακουμάκη από τον πανηγυρισμό του στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη. Όπως εξηγεί, πρόκειται που άλλαξε τον ρου της ιστορίας για την ΑΕΚ. Είναι πασιφανές, ότι πρόκειται για μήνυμα μετά την τιμωρία της ΑΕΚ.

«Μας ζητούσατε ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ (ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ) ΧΑΡΤΙ και είχατε απόλυτο δίκιο! Γι' αυτό και η επιθυμία σας γίνεται διαταγή! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ανήμερα του ματς-γιορτή με την Μπάγερν, μαζί με την «ΩΡΑ», η ΑΦΙΣΑ που δεν γίνεται να λείπει από κανένα σπίτι, γραφείο, παιδικό δωμάτιο «Ενωσίτη». Το γκολ της 20ετίας, το γκολ που έκρινε το ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της ΑΕΚΑΡΑΣ! Κάντε από τώρα, κράτηση στο περίπτερο της γειτονιάς σας και κάντε και χώρο για κάδρο!», αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook η «Ώρα των Σπορ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags