Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τηλεθέαση του Mega λίγο πριν πέσει το μαύρο
Life
| 2018-10-28 12:31:00

Η τηλεθέαση του Mega λίγο πριν πέσει το μαύρο

Sportdog Team
Η τηλεθέαση του Mega λίγο πριν πέσει το μαύρο

Η αλήθεια είναι ότι... σάρωσε!

Μπορεί το Mega να έπαψε πλέον να εκπέμπει ωστόσο προτού η Digea διακόψει οριστικά το σήμα κατέγραψε ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό.

Οι τίτλοι τέλους στο μεγάλο κανάλι, στον πρώτο ελληνικό ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, το MEGA έπεσαν. Μετά την απόφαση του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η Digea διέκοψε οριστικά το σήμα του τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018. Το ρολόι έγραφε 02:08 όταν ο διακόπτης κατέβηκε αφήνοντας μισοτελειωμένη τη φράση της Ρένιας Λουϊζίδου στον Βλάσση Μπονάτσο, αφού το σίριαλ που άφησε εποχή, «Οι Απαράδεκτοι» ήταν εκείνο που έμελλε να πει το «αντίο» στους τηλεθεατές.

Το Mega έφυγε από τους δέκτες μας με το κεφάλι ψηλά. Λίγο πριν την προτετελεσμένη του σιωπή (01:30 – 01:59) κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.

Πηγή: zappit.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags