Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκλειστικά στην ΕΡΤ η Formula 1 - Πόσα «έσκασε» η κρατική τηλεόραση!
Life
| 2018-11-07 19:15:00

Αποκλειστικά στην ΕΡΤ η Formula 1 - Πόσα «έσκασε» η κρατική τηλεόραση!

Sportdog Team
Αποκλειστικά στην ΕΡΤ η Formula 1 - Πόσα «έσκασε» η κρατική τηλεόραση!

Πάρα πολλά λεφτά...

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η ΕΡΤ απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη Formula των σεζόν 2019-21  από την εταιρεία που τα κατείχε. Το… νέο όμως είναι ότι η ΕΡΤ αυτή τη φορά τα… πήρε όλα: και τα grand prix, και τις κατατακτήριες και τα δοκιμαστικά!

Όπως διαβάζουμε στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η ΕΡΤ προχώρησε στην «…απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης της FORMULA 1) ως προς την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων τηλεοπτικής και διαδικτυακής (Ίντερνετ και κινητή τηλεφωνία) ζωντανής μετάδοσης από τα μέσα της ΕΡΤ ΑΕ, μόνο για την Ελλάδα, 21 αγώνων της FORMULA 1 για την περίοδο 2019 έως 2021 καθώς και την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου μαζί με τις κατατακτήριες δοκιμές».

Πόσο κόστισε στην ΕΡΤ το deal; 6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, πλέον ΦΠΑ, που θα βαρύνουν αντιστοίχως τους προϋπολογισμούς της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης.

Το πλήρες πακέτο της F1 έχει μέχρι φέτος η Cosmote TV ενώ η ΕΡΤ μετέδιδε σε παράλληλη live μετάδοση όλα τα ευρωπαϊκά grand prix και σε μαγνητοσκόπηση τα… υπερατλαντικά.



Πηγή: digitaltvinfo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags