Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάρκος Σεφερλής – Παλλάς: Το παρασκήνιο άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-11-15 18:32:00

Μάρκος Σεφερλής – Παλλάς: Το παρασκήνιο άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μάρκος Σεφερλής – Παλλάς: Το παρασκήνιο άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Είναι τερατώδες! Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί"!

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα ανέβει ποτέ στο Θέατρο Παλλάς ως πρωταγωνιστής της παράστασης Ζητείται Ψεύτης, καθώς λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, οι δύο πλευρές διαφώνησαν σε πολλά ζητήματα και τίναξαν τη συνεργασία τους στον αέρα. Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, διότι οι 24 ηθοποιοί που θα πλαισίωναν τον Μάρκο, είχαν συμφωνήσει με τις Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. από την περασμένη άνοιξη και στο διάστημα αυτό είπαν πολλά «όχι» σε άλλες δουλειές.

Στο Πρωινό της Πέμπτης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, επικοινωνιακή σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών, ανέφερε από την πλευρά της όλες τις παρασκηνιακές λεπτομέρειες που οδήγησαν σε αυτό το διαζύγιο:

«Η παράσταση αυτή ξεκίνησε να προετοιμάζεται από την περασμένη άνοιξη και οι Θεατρικές Σκηνές «έφαγαν πολύ ξύλο» γιατί θεωρήθηκε ανατρεπτική κίνηση. Η συμφωνία ήταν πολύ συγκεκριμένη, υπήρχαν προσύμφωνα με τους ηθοποιούς. Την 1η Αυγούστου έγινε ένα ραντεβού όπου ζητήθηκαν διαφορετικά δεδομένα από τον Μάρκο Σεφερλή. Είχε συμφωνήσει απόλυτα στο να απέχει θεατρικά μέχρι τον Φεβρουάριο ώστε να αλλάξει η εικόνα και να αυξηθεί η προσδοκία γι’ αυτό το οποίο θα παίξει και αμέσως μετά υπήρξαν κάποια νέα οικονομικά ζητούμενα τα οποία έγιναν δεκτά. Μετά τις διακοπές προχωρήσαμε στη φωτογράφιση κι εκεί ξεκίνησε μία ιστορία λίγο περίεργη η οποία αφορούσε στη μαρκίζα. Το πιο βασικό ήρθε πριν από μερικές μέρες και έλεγε ότι θα γίνουν 40 κανονικές παραστάσεις στο θέατρό του μέσα στα Χριστούγεννα -είχε αναφέρει ότι ενδεχομένως θα κάνει μια παιδική Χριστουγεννιάτικη το οποίο και επιτρέψαμε- και ερχόταν σε άμεση αντίθεση με αυτό που είχαμε πει για το τι θα κάνουμε για να αλλάξουμε την εικόνα του. Στο τελευταίο 20ημερο δεν συμφώνησε κανείς με κανέναν.

Τα δεδομένα ήταν 3: Το ένα ήταν ότι θα γίνει κανονική παράσταση το οποίο εγώ επικοινωνιακά μπορώ να σου πω ότι είναι τερατώδες. Το δεύτερο ήταν ότι υπάρχει θέμα μαρκίζας ξεκάθαρα. Οι μαρκίζες στο Παλλάς έχουν συγκεκριμένη αισθητική και χαρακτήρα κι έχουμε φέρει συγκεκριμένη εταιρεία γι’ αυτό. Ο στόχος δεν ήταν να προτασσόταν το όνομα του πρωταγωνιστή, αλλά το έργο, ο δημιουργός, ο Δημήτρης Ψαθάς κ.ο.κ.. Υπάρχει ξεκάθαρο ζητούμενο στις φωτογραφήσεις και τη μαρκίζα να είναι ένα το πρόσωπο. Και τρίτο, υπήρξε ένα άλλο οικονομικό ζητούμενο, το οποίο ήταν προκαταβολή των εγγυητικών ποσών. Οι ειδήμονες ισχυρίστηκαν ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί».

Επιπλέον, η Κατερίνα Γκαγκάκη διέψευσε την είδηση ότι η Μιμή Ντενίση θα πάρει τη θέση του Μάρκου Σεφερλή στο Παλλάς με τη συνέχεια της παράστασης Σμύρνη μου αγαπημένη. «Υπάρχουν συναντήσεις αλλά επ’ ουδενί γι’ αυτή τη χρονιά», είπε.

Στο Πρωινό έκανε παρέμβαση και η Βάσω Γουλιελμάκη, μία εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης που ακυρώθηκε, η οποία τόνισε πως: «Δεν με αφορά για ποιο λόγο έγινε αυτό και ποιος φταίει. Με αφορά ότι έχω κλείσει μια δουλειά εδώ κι 7 μήνες και αυτό το διάστημα είχα 7 προτάσεις, η τελευταία την περασμένη Παρασκευή και είπα «ευχαριστώ πολύ σε 20 μέρες αρχίζω τις πρόβες μου στο Ζητείται Ψεύτης». Καταλαβαίνετε, λοιπόν, εγώ τι σοκ έχω υποστεί. Με αφήνουν έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα χωρίς δουλειά και με ένα παιδί. Με αφορά η απόφαση που παίρνει κάποιος να αφήσει τόσους ανθρώπους χωρίς δουλειά».

Μη μπορώντας να πιστέψει όλα αυτά που ακούστηκαν, η Φαίη Σκορδά έκλεισε το θέμα λέγοντας τα εξής: «Ακούσαμε τη μία πλευρά. τη δέχομαι γιατί μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους, μια πολύ σοβαρή εταιρεία θεατρικών παραγωγών που πήρε μια απόφαση εξαιτίας κάποιων λόγων και τους αποδεχόμαστε αυτούς τους λόγους. Από την άλλη, όμως, δεν μπορώ να πω ανθρώπινα ότι μου κακοφαίνεται, δεν μπορώ να το πιστέψω! Προσπαθήσαμε να έχουμε και την άποψη του Μάρκου Σεφερλή, αλλά δεν καταφέραμε να έρθουμε σε επικοινωνία. Αισθάνομαι μουδιασμένη και λίγο αμήχανα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ αγαπητός, έχει κάνει φοβερές παραστάσεις μόνος του, ξέρει τι σημαίνει να πάρεις ένα ρίσκο, έχει δώσει δουλειές, έχει στηρίξει φιλανθρωπικά κι επίσης ξέρω ότι το ήθελε πάρα πολύ! Μου φαίνεται πολύ περίεργο»!

 



Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags