Facebook Pixel Sportdog.gr | Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Ντέμη στο κανάλι του Σαββίδη
Life
| 2018-11-20 21:22:00

Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Ντέμη στο κανάλι του Σαββίδη

Sportdog Team
Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Ντέμη στο κανάλι του Σαββίδη

Θα συντονιστούμε όλοι στις οθόνες μας.

Ετοιμος ο Ντέμης Νικολαΐδης για την πρεμιέρα της εκπομπής του στο OPEN TV!

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα Θεού θέλοντος και καναλιού ή τεχνικών προβλημάτων επιτρεπόντων η νέα εκπομπή του OPEN TV με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο του “Total Football” άλλους δύο Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, τον Κώστα Κατσουράνη και τον Άγγελο Μπασινά. Μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο σχολιάζουν και αναλύουν την αγωνιστική δράση της Super League και αναδεικνύουν τους θετικούς και αρνητικούς πρωταγωνιστές της. Ο Πάνος Βόγλης μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη και τη δημοσιογραφική ομάδα του Open παρουσιάζουν ένα μοναδικό για την ελληνική τηλεόραση ποδοσφαιρικό show.

Ηighlights των αγώνων του Σαββατοκύριακου, ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα, ανάλυση των επίμαχων φάσεων και το παρασκήνιο των αγώνων. Κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός καλεσμένος από τον χώρο του ποδοσφαίρου θα φιλοξενείται στο στούντιο της εκπομπής, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης θα συζητά με τους πρωταγωνιστές των αγώνων σε αποκλειστικές συνεντεύξεις. Πλούσιο θέαμα από τα γήπεδα του κόσμου, με όλα τα γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags