Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε καθε γωνιά του πλανήτη - Εκεί θα παρακολουθήσουν το ΠΑΟΚ-Ξάνθη οι εκτός Ελλάδας φίλαθλοι!
Life
| 2018-11-21 11:31:00

Σε καθε γωνιά του πλανήτη - Εκεί θα παρακολουθήσουν το ΠΑΟΚ-Ξάνθη οι εκτός Ελλάδας φίλαθλοι!

Sportdog Team
Σε καθε γωνιά του πλανήτη - Εκεί θα παρακολουθήσουν το ΠΑΟΚ-Ξάνθη οι εκτός Ελλάδας φίλαθλοι!

Πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/11, 19:30) δίνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στους φιλάθλους της ομάδας που βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου μέσω του PAOK TV.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ: 

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Δικέφαλο, που υποδέχεται στην Τούμπα την Ξάνθη για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Το PAOK TV μεταφέρει εικόνα και ήχο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά του Δικεφάλου.

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας και για τη φετινή Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Την Κυριακή (11.11, 17:15) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με την Ξάνθη για την 11η αγωνιστική .

Εύκολα, απλά, με € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ξάνθη θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Τετάρτη (21.11) με Παρασκευή (23.11) 09:00 με 17:00, Σάββατο 24.11 από τις 12:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags