Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάχη για την παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα - Θα ρίξουν... βόμβα με την κουκλάρα; (BINTEO)
Life
| 2018-12-06 20:26:00

Μάχη για την παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα - Θα ρίξουν... βόμβα με την κουκλάρα; (BINTEO)

Sportdog Team
Μάχη για την παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα - Θα ρίξουν... βόμβα με την κουκλάρα; (BINTEO)

Ποια πρόσωπα είναι υποψήφια για την παρουσίαση της εκπομπής;

Οι μέρες του Survivor πλησιάζουν και μαζί του έρχεται και το Survivor Πανόραμα με το σχολιασμό του παιχνιδιού και τη φιλοξενία όσων αποχωρούν. Ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη Φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε όχι μία, αλλά δύο υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μπάγια Αντωνοπούλου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η πρώτη επιλογή του σταθμού και η δεύτερη επιλογή του Αντζούν Ιλιτζαλί.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι αυτή που θα επιθυμούσε ο ΣΚΑΙ για να αναλάβει το Survivor Πανόραμα. Πάμε όμως τώρα να δούμε ποια είναι η εκλεκτή του Ατζούν. Έχει να γίνει στάθει στήθος με στήθος. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος και συνέχισε: «Το Survivor Πανόραμα είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ και ήθελε να έχει μια δημοσιογράφο και όχι τόσο παρουσιάστρια, όπως ας πούμε ήταν πέρυσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Τούρκος ο οποίος ούτως ή άλλως από πέρυσι είχε δείξει την προτίμηση του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου λέει αφού η κοπέλα το ξέρει το πράγμα, ήταν εκεί, για ποιον λόγο να μην το κάνει, αφού θα μπορεί να πει και μερικά δικά της πράγματα από την εμπειρία που έζησε.»



Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags