Facebook Pixel Τζιμπρίλ Σισέ – Survivor: Ψάχνεται για… τεράστιο μπαμ ο Acun Ilicali!
Life
| 2019-01-10 22:23:00

Απίστευτη βόμβα στο νέο Survivor - Μπαίνει μέσα σούπερ σταρ της μπάλας - Έχει παίξει Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Απίστευτη βόμβα στο νέο Survivor - Μπαίνει μέσα σούπερ σταρ της μπάλας - Έχει παίξει Παναθηναϊκό

Ψάχνεται για… τεράστιο μπαμ ο Acun Ilicali!

Τζιμπρίλ Σισέ – Survivor: Το Survivor 3 έρχεται και στον ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να… ταράξουν τα νερά.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Espresso αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο Acun Ilicali δίνει γη και ύδωρ Τζιμπρίλ Σισέ, προκειμένου να μπει στο Survivor 3!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται μεταξύ άλλων στην εφημερίδα: «Ο Τούρκος παραγωγός ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη του reality με στόχο -τι άλλο;- την υψηλή τηλεθέαση. Ο φετινός αγώνας για επιβίωση θα έχει και εθνικό ενδιαφέρον, αφού η ελληνική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη τουρκική.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, έχοντας μία διετία στον Παναθηναϊκό (2009-2011), αγάπησε πολύ την πατρίδα μας και τη γλώσσα μας και είναι από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τους φιλάθλους των “πρασίνων”. Από την πλευρά του, ο Γάλλος φορ έχει «χτυπήσει» δύο τατουάζ που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη του για την Ελλάδα. Το ένα είναι ένα τριφύλλι στον μηρό, για να θυμίζει το double της ομάδας που υπηρέτησε και θα μείνει για πάντα χαραγμένη πάνω του, και το άλλο μια σπαρτιάτικη περικεφαλαία.

Οι πληροφορίες θέλουν τον αθλητή ακόμη και σήμερα να ψάχνει αφορμή για να έρθει στη χώρα μας, είτε ως dj είτε για λίγες μέρες ξεκούρασης και διακοπών. Και πάντα γίνεται επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς εκτός από άσος της στρογγυλής θεάς είναι και fashion icon».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελάθηκε με τον Παπανικολάου η κουκλάρα κόρη του Μπλατ - Του «την έπεσε» στο Instagram! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags