Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Από το PAOK TV το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Life
| 2019-02-21 12:02:00

Κίνηση - ματ για τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ - Τι ανακοίνωσε εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη

Sportdog Team
Κίνηση - ματ για τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ - Τι ανακοίνωσε εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη

Ακόμα μια σπουδαία ενέργεια από τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ - Άρης: Από το PAOK TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου, το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προ τον τίτλο. Το PAOK TV μεταφέρει εικόνα και ήχο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά του Δικεφάλου.

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας και για τη φετινή Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Την Κυριακή (24.02, 19:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με τον Άρη για την 22η αγωνιστική .

Εύκολα, απλά, με € 4,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Άρης θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Πέμπτη 21.02 και Παρασκευή 22.02  09:00 με 17:00 και την Κυριακή 24.02 από τις 12:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags