Facebook Pixel ΕΡΤ - Cosmote TV: Να γιατί ο τελικός του Κυπέλλου δε μεταδίδεται live από την ΕΡΤ!
Life
| 2019-05-11 20:11:00

Να γιατί ο τελικός του Κυπέλλου δε μεταδίδεται live από την ΕΡΤ!

Sportdog Team
Να γιατί ο τελικός του Κυπέλλου δε μεταδίδεται live από την ΕΡΤ!

Πού θα δούμε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το Σάββατο το βράδυ;

ΕΡΤ - Cosmote TV: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται αύριο για τρίτη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου, ματς που θα μεταδώσει live η Cosmote TV ετοιμάζοντας… υπερπαραγωγή.

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου, μέσω του ΕΡΤ Sports, αλλά σε μαγνητοσκόπηση με έναρξη στις 22:30. Τούτο επαφίεται στο πλαίσιο συνεργασίας της δημόσιας τηλεόρασης με την Cosmote TV, συμφωνία που υπεγράφη πριν από λίγο καιρό.

Βάσει αυτής, η ΕΡΤ παραχώρησε στην Cosmote TV την παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Formula 1 για δύο έτη ενώ απέκτησε τη δυνατότητα να μεταδώσει παράλληλα τους φετινούς τελικούς του Champions League και Europa League και, σε μαγνητοσκόπηση, τον τελικό του Κυπέλλου.

Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει κανένα νομοθετικό πλαίσιο που να υποχρεώνει την Cosmote TV να παραχωρήσει το ματς προς παράλληλη live μετάδοση σε ελεύθερο κανάλι. Προ καιρού η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είχε αποστείλει σχετική λίστα στην Κομισιόν, αλλά η διαβούλευση στην ΕΕ άργησε πολύ φέτος και ο περιβόητος κατάλογος «αθλητικών γεγονότων μείζονος σημασίας» δεν καταρτίστηκε ποτέ.

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags