Facebook Pixel Τάσος Μητρόπουλος – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα... κράζει Μητρόπουλο: «Από Ράμπο... Ρόμπα και Τσάτσος» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2019-09-23 19:35:00

«Ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα... κράζει Μητρόπουλο: «Από Ράμπο... Ρόμπα και Τσάτσος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα... κράζει Μητρόπουλο: «Από Ράμπο... Ρόμπα και Τσάτσος» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μην ξαναπατήσεις στον Ολυμπιακό...»

Τάσος Μητρόπουλος – Ολυμπιακός: Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση και οι τοποθετήσεις του Τάσου Μητρόπουλου στην εκπομπή «Total Football» του OPEN.

Μάλιστα, «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα... βγάζει στην σέντρα τον παλαίμαχο άσο και μεταξύ άλλων αναφέρει πως «από Ράμπο έγινε... Ρόμπα» και ότι παίρνει μεροκάματο από τον Ιβάν Σαββίδη!

Μεταξύ άλλων το gavros.gr αναφέρει:

Στα νιάτα του ήταν ένα παιδί όλο δύναμη και πάθος και διακρίθηκε. Μάλιστα λόγω του πάθους του ονομάστηκε «Ράμπο» από τους φιλάθλους του Θρύλου. Ποιος να μας το έλεγε ότι στα γεράματα θα γινόταν ΡΟΜΠΑ…

Αρχικά, στα νιάτα του πουλήθηκε στον Παναθηναϊκό. Ποιος θα ξεχάσει το «ευχαριστώ τον κύριο Βαρδινογιάννη» με την πράσινη φόρμα. Για την ακρίβεια ο Ράμπο που έγινε Ρόμπα είχε πει «ευχαριστώ τον κύριο Βαρδιλογιάννη»… Τότε όλοι οι Ολυμπιακοί είπαν ότι δε θέλουν να τον ξαναδούν μπροστά τους!

Μετά ήταν το άλλο περιστατικό. Θυμάστε τον Τζιμπούρ που κάρφωνε την ΑΕΞάρα και δεν πανηγύριζε από σεβασμό; Ε ο Τ(σ)ά(τ)σος καμία σχέση. Έβαλε γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚούλας κατά του Ολυμπιακού και έτρεξε όλο το γήπεδο πανηγυρίζοντας πάνω κάτω…

Τελικά τον ξαναφορτωθήκαμε στα 40 να παίξει μπάλα και να κλείσει την καριέρα του σε εμάς! Κάποια στιγμή δούλεψε και σαν στέλεχος στην ομάδα. Και την εποχή Μαρινάκη δούλεψε στο ποδοσφαιρικό και αμείφθηκε αδρά όπως και πήρε βοήθειες σε όλες τις δράσεις της ζωής του, από τον ηγέτη του Θρύλου ο οποίος είναι πάντα δίπλα στους Βετεράνους.

Όμως ο Ρόμπα είναι άλλης ψυχολογίας. Επειδή προφανώς δεν έγιναν όσα ήθελε ή είχε σαν ονείρωξη έπιασε κονέ με το… Θωμά και τον Μελισσανίδη μπας και γλείψει εκεί κανένα κοκαλάκι από τον κοκαλιάρη!

Μάλλον δεν το βρήκε και πήγε παρακάτω. Πλέον έγινε μεροκαματάκι για τον Ιβάν!

Ο Βαζέχα δίπλα του έλεγε ότι τα ντέρμπι είναι διαφορετικά παιχνίδια και ο Τάσος Μητρόπουλος, έλεγε για μια αλαζονεία...

Φανταζόμαστε για αρχή ότι δεν θα τολμήσει να ξαναπατήσει σε παιχνίδι παλαιμάχων του Ολυμπιακού. Ας πάει να παίζει με τους παλαίμαχους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ…»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags