Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισαν: Αυτός είναι ο νέος σταθμός Γκόντζου και Γρηγορόπουλου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-10-09 23:20:00

Έκλεισαν: Αυτός είναι ο νέος σταθμός Γκόντζου και Γρηγορόπουλου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έκλεισαν: Αυτός είναι ο νέος σταθμός Γκόντζου και Γρηγορόπουλου (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση στο facebook.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες από την στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Κώστα Γκόντζου και του Δημήτρη Γρηγορόπουλου από τον sport24 radio.

Μετά το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού αποχώρησε ο Κώστας Γκόντζος, που είχε καθιερωθεί εδώ και λίγα χρόνια στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, αρχικώς με παρτενέρ τον Δημήτρη Γρηγορόπουλο και κατόπιν με τον Γιάννη Καραλή και τον Παύλο Σαχτούρη. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος ο οποίος είχε πάει από πέρυσι στη νυχτερινή ζώνη, έχοντας παρτενέρ τον Χρήστο Σούτο και, συχνά, ήταν στο στούντιο ένας εκ των Βαγγέλη Αρναούτογλου, Γιάννη Κουβόπουλου ή Σπύρου Καβαλιεράτου.

Μάλιστα η μεταμεσονύκτια εκπομπή σημείωνε πολύ καλές επιδόσεις στις μετρήσεις. Τόσο ο Κώστας Γκόνζος όσο και ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος μέσω αναρτήσεών τους στα social media είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι είχε βρεθεί η επόμενη επαγγελματική τους στέγη. Ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος αποκάλυψε μέσω facebook το νέο επαγγελματικό τους βήμα.

«Επειδή είναι αδύνατον να απαντήσω σε όλους στο μέσεντζερ, δίνουμε από τώρα ραντεβού για Παρασκευή στις 4 το απόγευμα, στους 94,3 στον ΕλλάδαFM και σύντομα θα δείτε και τις λεπτομέρειες…
Υγεία και κ@λοφαρδία εύχομαι και τα φιλιά μου σε όλες-ους!» ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags