Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτα η ελεύθερη και μετά η συνδρομητική για Μαρινάκη
Life
| 2019-10-15 19:49:00

Πρώτα η ελεύθερη και μετά η συνδρομητική για Μαρινάκη

Sportdog Team
Πρώτα η ελεύθερη και μετά η συνδρομητική για Μαρινάκη

Αυξάνεται ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση, μετά και την επίσημη είσοδο του One στο τηλεοπτικό πεδίο.

Την περασμένη Τρίτη το ΕΣΡ αποφάσισε να χορηγήσει την άδεια εθνικής εμβέλειας ελεύθερης λήψης γενικού περιεχομένου ενημερωτικού προγράμματος στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Η εταιρεία υπέβαλε την αίτηση αφού ολοκληρώθηκε η χορήγηση των πέντε πρώτων αδειών σε Alpha, ΑΝΤ1, Star, ΣΚΑΪ και Open και αφού πιστοποιήθηκε το ναυάγιο στο Mega.

Θυμίζουμε πως μετά τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, το καλοκαίρι του 2017, η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε υψηλό ποσοστό στο Mega, ενώ είχε ήδη τοποθετηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών ανήκε σε ένα μεγάλο μέρος στον Όμιλο Βαρδινογιάννη.

Η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ με το One μπαίνει σε μια αγορά, τα έσοδα της οποίας από την τηλεοπτική διαφήμιση βρίσκονται περίπου στα 230 εκατ. ευρώ, ενώ επικρατεί σκληρός ανταγωνισμός. Απέναντι στις συνεργασίες Alpha – Star και ΑΝΤ1 – Μακεδονία TV, η Άλτερ Έγκο επιδιώκει να αποκτήσει πρόσθετο… βάρος, με την απόκτηση της Forthnet. Αν οι συζητήσεις ολοκληρωθούν με τη Nomura, τότε η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει παράλληλη παρουσία στη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και στην κινητή τηλεφωνία, μέσω της Nova.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags