Facebook Pixel Sportdog.gr | Η γειτονιά της Μπόκα Τζούνιορς στο Football Stories! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2019-11-13 19:20:00

Η γειτονιά της Μπόκα Τζούνιορς στο Football Stories! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η γειτονιά της Μπόκα Τζούνιορς στο Football Stories! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι ζούνε οι Αργεντινοί το ποδόσφαιρο.

Σήμερα, στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, οι ομάδες με τις πιο βαριές φανέλες και τις πιο μεγάλες τροπαιοθήκες, τείνουν να εστιάζουν στη μεγιστοποίηση του οικονομικού τους κέρδους κάθε χρόνο, με οποιοδήποτε κόστος. Κάπου εκεί, έρχεται η ιστορία της Μπόκα, για να αποτελέσει μια εξαίρεση, για ομάδα τέτοιου μεγέθους.

Η Μπόκα γεννήθηκε στην ομώνυμη περιοχή της Λα Μπόκα, και παρά τις τεράστιες επιτυχίες της, σε όλα τα επίπεδα, φροντίζει να μην χάνει την επαφή της με τον κόσμο της που αποτελεί και την ψυχή της. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων, δίπλα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, θα δεις πιτσιρίκια να παίζουν μπάλα ανενόχλητα, ακριβώς επειδή είναι η γειτονιά τους. 

Το χειμώνα, που η περιοχή γύρω του γηπέδου δεν έχει ζεστό νερό, τα αποδυτήρια της Μπόκα είναι ανοικτά όλη την μέρα ώστε να μπορεί ο κόσμος να κάνει ένα ζεστό μπάνιο. Συχνά πυκνά, η ομάδα διοργανώνει τα περίφημα αργεντίνικα μπάρμπεκιου, γνωστά ως asados, στα οποία μπορούν να παρευρεθούν όσοι θέλουν. Υπάρχει άραγε, άλλη ομάδα σαν και αυτή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags