Facebook Pixel Netflix: Το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα που δεν πρέπει να χάσεις
Life
| 2019-11-14 12:10:00

Δεν πρέπει να το χάσεις - Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μαραντόνα

Sportdog Team
Δεν πρέπει να το χάσεις - Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μαραντόνα

Πάρτε ποπ κορν, μπύρες και καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη σας.

Πριν λίγο καιρό, ο Ασίφ Καπαδία παρουσίασε ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του Ντιέγκο Μαραντόνα κατά την περίοδο που αυτός αγωνιζόταν στη Νάπολι. Τώρα, έρχεται στο Netflix μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τον καιρό που ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρέθηκε στο Μεξικό ως προπονητής της ομάδας Ντοράντος από τη Σιναλόα.

Ναι, την ίδια Σιναλόα των ναρκωτικών και των καρτέλ που έχεις μελετήσει ενδελεχώς στο Narcos: Mexico. Ένας συνδυασμός που γεννά από μόνος του τεράστιο ενδιαφέρον.

Το trailer, σύμφωνα με το Esquire.com.gr δείχνει ακριβώς αυτά που περιμένει κάποιος: Χορούς και πάθος, σκαμπανεβάσματα και εμφατικές δηλώσεις στον τύπο καθώς και αμέτρητα shows του κόουτς Ντιέγκο, μέσα και έξω από το γήπεδο. "Ετοιμαστείτε, θα περάσουμε ωραία" ακούγεται κάποια στιγμή στο trailer και αυτό ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια της παραγωγής που μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix και καταγράφει τα κατορθώματα του Θεού κατά το εννιάμηνο που παρέμεινε στο Μεξικό (από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2019).

Για την ιστορία, η Ντοράντος βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας εκείνη την περίοδο, ενώ στο τέλος του πρωταθλήματος έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στο κορυφαίο επίπεδο του μεξικανικού ποδοσφαίρου. Στο φινάλε της σεζόν, ο δικηγόρος του Maradona ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για λόγους υγείας.

Ο Μαραντόνα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Κανείς, ποτέ, δεν πρόκειται να ξεχάσει τα κατορθώματά του κυρίως στα γήπεδα του Μεξικό, στο πλαίσιο του Μουντιάλ του 1986, ή εκείνα στην Ιταλία, με τη φανέλα της Νάπολι. Όταν η καριέρα του ως παίκτης έλαβε τέλος, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Όπως όμως έχει πει πολύ εύστοχα και ο Ολλανδός προπονητής Co Adriaanse: "Ένα καλό άλογο δύσκολα μπορεί να γίνει και καλός αναβάτης". Κάτι που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα σε πολλές περιπτώσεις παλιών, πολύ σπουδαίων ποδοσφαιριστών που όμως εξελίχθηκαν σε μέτριους -στην καλύτερη των περιπτώσεων- προπονητές. Οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζινεντίν Ζιντάν είναι ασφαλώς από τις εξαιρέσεις του κανόνα.

Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ με τον Ντιέγκο έχει, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και στα 7 επεισόδια του "Ο Μαραντόνα στο Μεξικό".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags