Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: To sportdog.gr καταθέτει τη γνώμη του στον σερβικό Τύπο
Life
| 2019-12-11 16:26:00

Το Sportdog σε μεγάλη σερβική ιστοσελίδα για το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Sportdog Team
Το Sportdog σε μεγάλη σερβική ιστοσελίδα για το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Μας ζήτησαν τη γνώμη μας και τους τη δώσαμε.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: To sportdog.gr καταθέτει τη γνώμη του στον σερβικό Τύπο

Στις σελίδες της μεγάλης σερβικής ιστοσελίδας mondo.rs φιλοξενείται σήμερα η γνώμη του Sportdog.gr για το αποψινό παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Ο συνάδελφος, Χρήστος Κωνσταντινίδης, καταθέτει τη γνώμη του για την αναμέτρηση, μεταφέροντας το κλίμα από την ομάδα του Πειραιά, όπου χαρακτηρίζουν τον αγώνα ως τελικό. Παράλληλα στο άρθρο που αναρτήθηκε και μπορείτε να διαβάσετε εδώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στις σχέσεις μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα.

Οι Σέρβοι ζήτησαν να μάθουν πως παίζει η ομάδα του Πειραιά στην έδρα της. «Το Καραϊσκάκη αποτελεί ένα πολύ δυνατό φρούριο για την ομάδα του Πειραιά, στο οποίο οι οπαδοί της δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα. Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων είναι ο κινητήριος μοχλός που σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Αυτήν την ώθηση που του δίνει ο κόσμος του προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός μπαίνει πολύ δυνατά και προσπαθεί να πιέσει ψηλά κάθε αντίπαλό του, ο οποίος τα πρώτα 20 λεπτά μπορεί να δεχτεί ένα ανελέητο σφυροκόπημα από επιθέσεις. Η άμυνα του Ερυθρού Αστέρα δεδομένα θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και θα χρειαστεί πολύ καλή τακτική και συγκέντρωση για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της», αναφέρθηκε από πλευρά μας.

Στην ανάρτηση έγινε κουβέντα για το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού αυτή η εξέλιξη θα θεωρηθεί αποτυχία και δόθηκαν αρκετές λεπτομέρειες για το πως σκέφτεται να παρατάξει ο Πορτογάλος την 11άδα δεδομένης της απουσίας του Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags