Facebook Pixel PIZZA FAN: Nέες τιμές Happy Take για παραλαβή από το κατάστημα
Life
| 2016-03-08 15:00:00

PIZZA FAN: Nέες τιμές Happy Take για παραλαβή από το κατάστημα

PIZZA FAN: Nέες τιμές Happy Take για παραλαβή από το κατάστημα

H PIZZA FAN γιορτάζει τα 20 χρόνια της με μια ανακοίνωση έκπληξη που θα φέρει χαμόγελα και ενθουσιασμό σε όλους εμάς που μας τρελαίνει η μυρωδιά και η λαχταριστή γεύση του λιωμένου τυριού.

Nεές απίστευτες τιμές HappyTake αποκλειστικά για προΐόντα που παραλαμβάνει κανείς από τα 65 καταστήματά της σε όλη την Ελλων﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ivakeεασμάδα, αισθητά χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές delivery.

Για μια πίτσα Μαργαρίτα piccola 6 τεμαχίων με σάλτσα ντομάτας και τυρί Gouda,που παραλαμβάνετε από το κατάστημα, η τιμή Happy Take είναι μόνο1,95€. Ενώ όλες οι υπόλοιπες πίτσες piccola 6 τεμαχίων στοιχίζουν μόνο 2,50€. Αντίστοιχες χαμηλότερες τιμές Happy Take ισχύουν και για τις πίτσες 8 τεμαχίων.
 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Pizza Fan δημιουργεί ένα νέο ατομικό SMARTBOX,τοSelfie, με μόνο 5€ για παραλαβή από το κατάστημα. Το νέο SMARTBOX Selfie διατίθεται και στις 3 αγαπημένες παραλλαγές: Classic με πίτσα piccola 6 τεμαχίων, φτερούγες κοτόπουλου σε BBQ sauce, onion rings και σκορδόψωμο, Regular με επιπλέον πατάτες crosscut και Choco που περιλαμβάνει και το εξαιρετικό επιδόρπιο choco krats.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags