Facebook Pixel Η Huawei χορηγός στο Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων
Life
| 2016-12-05 16:30:00

Η Huawei χορηγός στο Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων

Η Huawei χορηγός στο Ιδρυτικό  Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων

Η Huawei, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), έδωσε το ‘παρών’ ως χορηγός στο Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων (Hellenic – Chinese Cities Forum) που διεξήχθη την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το Συνέδριο το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ενίσχυση των δεσμών φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Οικονομικών και Επενδύσεων κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli, εκπρόσωποι της Περιφερειακής & Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και την Κίνα, καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας. Η πανηγυρική εκδήλωση επισφραγίστηκε με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας από τον Δήμαρχο Μαραθώνος και Πρόεδρο της Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων κ. Ηλία Ψηνάκη και τον κύριο Song Jingwu, Αντιπρόεδρο του Κινεζικού Συνδέσμου Φιλίας για τις Ξένες Χώρες.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο κ. Tonny Bao, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei στην Ελλάδα, απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τους συντελεστές της πρωτοβουλίας σύγκλησης του Forum και εστίασε την ομιλία του στη σημασία των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες.

Η Huawei, με πάνω από 170.000 εργαζόμενους σε 170 χώρες, έχει αναπτύξει καινοτόμες λύσεις για τις τηλεπικοινωνιακές. Με 16 κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία , τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Ινδία και την ηπειρωτική Κίνα, η Huawei με γερά θεμέλια στο χώρο των τηλεπικοινωνιών για πάνω από 20 χρόνια και με τη δύναμη της αυτο-ιδιοκτησίας του παγκόσμιου δικτύου και το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών της στοχεύει πάντα να εξασφαλίζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στους πελάτες και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Η χορηγική παρουσία της Huawei στο Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων συνδυάστηκε με χρηματική δωρεά και δωρεά γραφειακού εξοπλισμού προς το Ίδρυμα Μαραθώνα το οποίο είχε την οργανωτική ευθύνη διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags