Facebook Pixel ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 49 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο
Life
| 2017-09-07 17:28:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 49 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο

Sportdog Team
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 49 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 49 εκατομμύρια ευρώ. 

Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Πικέρμι, κέρδισε 19.959,97 ευρώ. Επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό» και το «Σύνολο Γκολ» σε 4 αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί

Oι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τα over 2,5 στα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους-Κιέβο και το δεύτερο έχει τις νίκες της Άρσεναλ, της Μπάγερν και του Ολυμπιακού. Την Κυριακή, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Σάλκε, του Παναθηναϊκού και της Νάπολι.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο Super Παρολί, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Σουηδίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας) και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Πολωνίας).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags