Facebook Pixel Sportdog.gr | 4 Superior Taste Awards για τις μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης
Life
| 2018-05-29 16:35:00

4 Superior Taste Awards για τις μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

4 Superior Taste Awards για τις μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

Αναδείχθηκαν διεθνώς οι εζα fine lager, εζα premium pilsener, Blue Island και εζα alcohol free για την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης κατέκτησε 4 Superior Taste Awards, από το Διεθνές Ινστιτούτο ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), για τις μπίρες εζα fine lager, εζα premium pilsener, Blue Island και εζα alcohol free. Προϊόντα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης βρίσκονται για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα πιο ποιοτικά και γευστικά προϊόντα της Ευρώπης, αποδεικνύοντας στην πράξη την εξαιρετική τους ποιότητα και τη μοναδική τους γεύση.

Μέσα από μία διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίας στην οποία συμμετείχαν 175 chefs και sommeliers από τις πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, διακρίθηκαν 1.850 προϊόντα από 90 χώρες. Οι μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, που κρύβουν μέσα τους γεύσεις και αρώματα από όλη την Ελλάδα, ξεχώρισαν ανάμεσα στις χιλιάδες συμμετοχές του διαγωνισμού και κατέκτησαν τη θέση τους ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα της Ευρώπης. Στο φετινό διαγωνισμό διακρίθηκαν οι εζα fine lager με 2 αστέρια, εζα premium pilsener με 2 αστέρια, Blue Island με 2 αστέρια και εζα alcohol free με 1 αστέρι.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) είναι ο διεθνής οργανισμός που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό αυθεντικών ειδικών γεύσης, μία επιλογή που έχει αναδείξει τις βραβεύσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο. To Superior Taste Award του iTQi είναι μία αξιολόγηση με αστέρια, παρόμοια με τους διεθνείς οδηγούς γαστρονομίας Michelin και Gault Millau, που επιβραβεύει προϊόντα βάσει των γευστικών χαρακτηριστικών τους. Τα προϊόντα που συγκεντρώνουν βαθμολογία άνω του 70% διακρίνονται με ένα, δύο ή τρία αστέρια.

Στο πλαίσιο της βράβευσης της εταιρείας, ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Μας γεμίζει χαρά και περηφάνεια να βλέπουμε τις μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, που φτιάχνουμε με τόση αγάπη και μεράκι, να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και να διακρίνονται για τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Οι διακρίσεις από το Διεθνές Ινστιτούτο ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας αποτελούν για όλους εμάς επιβράβευση των κόπων μας αλλά και μας πεισμώνουν να προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης έχουμε στόχο να εξελισσόμαστε καθημερινά, ώστε να παράγουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, αντάξια της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και πελατών μας.»

Τριάντα χρόνια τώρα, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με πίστη και μεράκι, διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά, προσφέροντας μοναδικές μπίρες, σε όλους τους λάτρεις του είδους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags