Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μπίρα Fischer σε ρόλο πρωταγωνιστή στο 8ο Athens Open Air Film Festival!
Life
| 2018-06-06 11:26:00

Η μπίρα Fischer σε ρόλο πρωταγωνιστή στο 8ο Athens Open Air Film Festival!

Sportdog Team
Η μπίρα Fischer σε ρόλο πρωταγωνιστή στο 8ο Athens Open Air Film Festival!

Η μεγαλύτερη καλοκαιρινή κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας επιστρέφει για 8η χρονιά και η Fischer, η πιο σινεφίλ μπίρα, δεν θα μπορούσε να λείπει! 

Το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας που έχει γίνει πλέον θεσμός, καλεί τους λάτρεις των καλών ταινιών σε περισσότερες από 15 προβολές, στα πιο απρόσμενα σημεία της πόλης και κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο, με ελεύθερη είσοδο και τη συνοδεία μίας παγωμένης μπίρας Fischer, μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε κλασικά αριστουργήματα, αγαπημένες ταινίες, πολυβραβευμένους σκηνοθέτες και καλά κρυμμένα «διαμαντάκια» του παγκόσμιου σινεμά. Οι μοναδικές ταινίες, τα ιδιαίτερα σημεία της πόλης και οι παρέες που γεννιούνται πριν από την έναρξη κάθε προβολής, συνθέτουν το πολύχρωμο μωσαϊκό του φετινού προγράμματος του 8ου Athens Open Air Film Festival και η Fischer τα συνοδεύει!

Η έναρξη του φετινού Athens Open Air Film Festival πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιουνίου, στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών στο πλαίσιο του «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου». Ταινία έναρξης ήταν οι «Γέφυρες του Μάντισον», το αριστουργηματικό ρομάντζο του Κλιντ Ίστγουντ που το 1995 χάρισε στην Μέριλ Στριπ ακόμη μια υποψηφιότητα για όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Στην προβολή παρευρέθηκαν - μεταξύ άλλων - η πρώην Υπουργός, κα Λούκα Κατσέλλη, ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης, η ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Ρετσίνα, ο Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο ηθοποιός Νικόλας Αγγελής και η Διευθύντρια του Hellenic Film Commission (ΕΚΚ), κα Βένια Βέργου.

Μετά την προβολή, οι θεατές απόλαυσαν παγωμένη μπύρα Fischer στον υπέροχο κήπο του εστιατορίου του Μουσείου «Ιλίσια».

Φέτος το καλοκαίρι, Fischer και σινεμά πάνε μαζί, για μοναδικές βραδιές κινηματογραφικής απόλαυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Fischer www.fischerbeer.gr

                                                                                                         Fischer, It’s About Taste

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags