Facebook Pixel Sportdog.gr | Η adidas και η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το 2026
Life
| 2018-09-11 14:18:00

Η adidas και η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το 2026

Η adidas και η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επεκτείνουν τη συνεργασία τους  μέχρι και το 2026

Μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στα sport συνεχίζεται. Η adidas και η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με την adidas να αποτελεί τον Επίσημο Προμηθευτή της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας στον κόσμο μέχρι και το 2026. Τόσο ο Πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Reinhard Grindel, όσο και ο CEO της adidas, Kasper Rorsted, προσβλέπουν στη συνέχιση μιας στενής και γεμάτης εμπιστοσύνη συνεργασία.

Ο Kasper Rorsted δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε γιατί η DFB και η adidas απλά ανήκουν μαζί. Η χρονική στιγμή κατά την οποία ανακοινώνεται η συνέχιση της συνεργασίας υπογραμμίζει την ξεχωριστή φιλοσοφία που διακρίνει την adidas ως χορηγό. Στεκόμαστε πάντα δίπλα στους μακροχρόνιους συνεργάτες μας. Τα επόμενα χρόνια, μαζί με τη DFB, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Γερμανία σε όλα τα επίπεδα, από το ποδόσφαιρο νέων μέσω των περιφερειακών ενώσεων μέχρι και τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.

Επιπλέον, ελπίζουμε πως αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για να διεκδικήσουμε με επιτυχία τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2024 και την ανάπτυξη της Ακαδημίας DFB. Και οι δύο αυτές πρωτοβουλίες αποτελούν πολύ ενδιαφέροντα και πρωτοποριακά έργα, στα οποία θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεισφέρουμε με την εμπειρία μας».

H adidas και η DFB συνεργάζονται για περισσότερα από 60 χρόνια. Ο ιδρυτής της adidas, Adi Dassler καθόταν στον πάγκο δίπλα στον προπονητή Sepp Herberger όταν η γερμανική ομάδα έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της, φορώντας τα screw-in studs ποδοσφαιρικά παπούτσια της adidas. Από τότε, έχουν γιορτάσει μαζί συνολικά 17 τίτλους συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags