Facebook Pixel Ήταν μόνο οικονομικό ή έσκασε και κάτι εκλεκτό;
| 2012-05-16 16:00:00

Ήταν μόνο οικονομικό ή έσκασε και κάτι εκλεκτό;

Ήταν μόνο οικονομικό ή έσκασε και κάτι εκλεκτό;

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τους λόγους που χάλασε του Ντομίνγκος στον Ολυμπιακό. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το θέμα κόλλησε στο παραδάκι.

Λένε, δηλαδή, ότι ο 43χρονος προπονητής ζήτησε τον ουρανό με τ΄ άστρα από τον Μαρινάκη για να έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι απαίτησε να φέρει στου Ρέντη επτά (!) συνεργάτες, ενώ ακούστηκε ότι ζήτησε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να υπογράψουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό -και όχι κανονικό συμβόλαιο- για να συνεχίσει να παίρνει χρήματα και από τη Σπόρτιnγκ Λισσαβόνας.

Να τα αρπάξει από παντού ήθελε με λίγα λόγια ο Πορτογάλος με αποτέλεσμα το αφεντικό των ερυθρολεύκων να στραβώσει και να τον "τελειώσει".

Ωστόσο, κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Λιμάνι υποστήριζαν χθες ότι ο Μαρινάκης δεν τρελάθηκε ξαφνικά κι έριξε άκυρο στον Ντομίνγκος. Ήξερε, δηλαδή, ποιες θα είναι οι απαιτήσεις του και δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν τις άκουσε.

Όπως αφήνουν να εννοηθεί πέρα από το οικονομικό, που όντως ήταν ένα σοβαρό εμπόδιο, προέκυψε και μία άλλη περίπτωση η οποία ...βοήθησε για να χαλάσει του Ντομίνγκος.

Λέγεται, μάλιστα, ότι μπορεί να πρόκειται για προπονητή - έκπληξη που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο. Περισσότερα δεν έχουν διαρρεύσει αλλά οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ίσως να είναι τεχνικός από την Ιβηρική.

Εξάλλου άμεσα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις, αφού και ο ίδιος ο Μαρινάκης έχει δηλώσει ότι μέχρι τις αρχές Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags