Facebook Pixel Δωράκι από Μπιέλσα;
| 2012-06-07 16:30:00

Δωράκι από Μπιέλσα;

Δωράκι από Μπιέλσα;

Μπορεί η συμφωνία του Μαρσέλο Μπιέλσα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την ανανέωση της συνεργασίας τους να "χάλασε" τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν αποκλείεται όμως να ...φτιάξει τον Ολυμπιακό!

Ο ιδιόρρυθμος Αργεντίνος τεχνικός, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε οδήγησε το καμάρι του Μπιλμπάο στον τελικό του Europa League και του Κυπέλλου Ισπανίας, έχει δικό του ...θεό όσον αφορά στο ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που τους γουστάρει και παίκτες που δεν τους πάει με τίποτα. Ένας από τους τελευταίους είναι ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Με εισήγηση του Μπιέλσα, πέρυσι ο Βάσκος μέσος παραχωρήθηκε "δανεικός" στον Ολυμπιακό, όπου είχε πολύ καλή παρουσία με 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (τις 20 ως βασικός), άλλες 8 σε Champions και Europa League (7 βασικός), ακόμα 4 στο Κύπελλο (όλες βασικός) και ένα γκολάκι σε μια γεμάτη χρονιά!

Φέτος, ο Ορμπάιθ είναι ήδη στα 34 κι από τον Φλεβάρη θα πατάει και στα 35 του χρόνια, γεγονός που μάλλον αποκλείει τις πιθανότητες να τον δει με άλλο μάτι ο Μπιέλσα, που προτιμά να στηρίζεται σε νιάτα. Οι πληροφορίες από τη Βασκονία λένε πως ο Αργεντίνος θα εισηγηθεί και πάλι την παραχώρηση του παίκτη με μορφή "δανεισμού", γεγονός που έχει σημάνει ...συναγερμό στον Ολυμπιακό, ο οποίος φυσικά καλοβλέπει το ενδεχόμενο να διατηρήσει τον Ορμπάιθ στο ρόστερ του για 2η χρονιά.

Εκτός κι αν ο ίδιος ο Βάσκος προτιμήσει να δοθεί σε κάποια άλλη ισπανική ομάδα, όπου ωστόσο δεν θα βρει τόσο καλό συμβόλαιο (φέτος πήρε 800 χιλιάρικα συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων από τον Ολυμπιακό!).

Στα θετικά για τους ερυθρόλευκους είναι και το γεγονός ότι η οικογένεια του Ορμπάιθ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τη ζωή στην Αθήνα, οπότε δεν θα της κακόπεφτε να μείνει άλλη μια χρονιά στα μέρη μας. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τη σχέση του μάνατζερ Ιμπάνιεθ με τα συχνά και πολλά πάρε - δώσε με τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ορμπάιθ είναι μαι περίπτωση που σίγουρα θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα τον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν ο νέος προπονητής έχει κάποιο δικό του "πουλέν" για τις θέσεις των κεντρικών χαφ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags