Facebook Pixel Ζεσουάλδο, πρόσεχε τον "αγαπημένο" σου!
| 2012-09-12 13:00:00

Ζεσουάλδο, πρόσεχε τον "αγαπημένο" σου!

Ζεσουάλδο, πρόσεχε τον "αγαπημένο" σου!

Μουρμούρες υπάρχουν στην Παιανία για την αντιμετώπιση που έχει ο Κουίνσι από τον Φερέιρα. "Μισή ώρα άργησε και δεν έγινε τίποτα", ακούστηκε στα πράσινα αποδυτήρια.

Εδώ κι έναν μήνα ο Παναθηναϊκός -φυσικά και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα- περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Αμπέγιε Κουίνσι στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ωστόσο, η αντιμετώπιση που έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής από τον προπονητή, δεν πολυαρέσει σε κάποιους μέσα στον ομάδα.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" έχει σε τεράστια εκτίμηση τα προσόντα του Γκανέζου και πιστεύει πως με την επιστροφή του, όλη η ομάδα θα αλλάξει. Αρκεί όμως αυτό για να κάνει τα …στραβά μάτια στα παραπτώματα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή;

Ο Κουίνσι στην προπόνηση της Δευτέρας άργησε μισή ώρα, κάτι το οποίο βέβαια μπορεί να συμβεί στον καθένα, ωστόσο ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό, αφού την περσινή χρονιά αργούσε συστηματικά.

Ο Φερέιρα λοιπόν, αντί να πάρει φέτος από νωρίς τα μέτρα του, απλά έβαλε τις φωνές στον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια τον άφησε να προπονηθεί με τους υπολοίπους σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Αυτό δεν άρεσε και πολύ σε κάποιους συμπαίκτες του, οι οποίοι θεωρούν πως υπάρχει άνιση μεταχείριση από τον Φερέιρα σε σχέση με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Λέτε άραγε να ισχύουν και οι φήμες για κάποιες βόλτες που κάνει ο Κουίνσι τον τελευταίο μήνα, από όταν δηλαδή επέστρεψε στη χώρα μας; Μήπως ο Ζεσουάλδο θα πρέπει να προσέξει και λίγο την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του και λίγο πιο πολύ του "εκλεκτού" του;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags